Efteling Park Olanda Hotel Efteling Image
Efteling Park Olanda Hotel Efteling ImageEfteling Park Olanda Hotel Efteling ImageEfteling Park Olanda Hotel Efteling ImageEfteling Park Olanda Hotel Efteling ImageEfteling Park Olanda Hotel Efteling Image
Tarif de la:798 €pachet/familie
Perioada: 30.08.2018 - 02.09.2018
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi


Efteling Park Olanda Hotel Efteling

Hotel Efteling 4****

Acest hotel de basm este situat lângă parcul tematic Efteling din Kaatsheuvel, la 20 minute cu maşina de Tilburg. Acesta include un restaurant tematic, un bar inspirat de Anton Pieck şi internet Wi-Fi gratuit.

Camerele cu aer condiţionat de la Hotelul Efteling sunt decorate într-o atmosferă magică şi au un TV cu filme şi canale pentru copii. Fiecare baie privată este decorată cu o anumită temă şi are cadă.

Copiii sunt bineveniți la Hotelul Efteling, mai ales la biroul special de check-in. Există, de asemenea, un castel de joacă, un loc de joacă şi un teatru. În plus, hotelul pune la dispoziţie o terasă spaţioasă, pentru vreme mai caldă.

Parcul tematic Efteling este deschis pe tot parcursul anului. În timpul iernii, parcul se transformă într-un paradis de iarnă, cu activităţi speciale, inclusiv patinaj şi plimbări cu sania trasă de cai.

Hotelul Efteling se află la 15 minute cu maşina de parcul național De Loonse en Drunense Duinen. ‘S-Hertogenbosch este la 30 de minute cu maşina. La hotel veţi găsi o parcare publică gratuită.

Efteling Park Olanda Hotel Efteling

Tariful include :

  • 3 nopti cazare
  • 3 zile intrari in parc pentru 2 adulti si 1 copil de 7 ani.

Tariful nu include :

  • bilet de avion
  • transferuri
  • asigurare medicala si storno

Efteling Park Olanda Hotel Efteling

Descriere

Efteling este cel mai mare si mai popular parc tematic din Olanda, si un important reprezentant al Europei din aceasta categorie. A fost deschis in 1952 si este printre cele mai vechi parcuri tematice din lume.

O tematica extrem de apreciata in randul copiilor, povestile cu zane , reuseste sa atraga multi turisti de toate varstele prin cultura sa, cantecele romantice si nostalgice si diferitele plimbari amuzante.

Initial un parc natural, pentru joaca, Padurea Povestilor cu Zane (casa a 10 povesti cu zane- inspirata din Disneyland) , a primit in 1992 premiul IAAPA Applause pentru cel mai bun parc de distractii din lume.

Parcul este impartit in mai multe zone: spatiu de poveste cu lacuri, paduri fermecate, castele si gradini, rauri si podulete ascunse sub o vegetatie bogata in flori parfumate, pitici, animalute personalizate si vorbitoare (Fairy Realm, Travel Realm); o alta zona a parcului este destinata distractiei dure, pentru adulti ( Alternative Realm, Rough Realm).

Informatii si rezervari la PAN EUROPEAN TRAVEL

Valabilitate oferta

30 Aug 2018 – 02 Sep 2018
Pentru alte date de plecare va rugam sa ne contactati

Efteling Park Olanda Hotel Efteling


PerioadaPret/pachet/familieRezerva
30 Aug 2018 - 02 Sep 2018798 EUR / 3 nopti cazare + 4 zile intrare in parc ptr 2 adulti si 1 copil 7 ani / Mic dejunRezerva