El Wekala Aqua Park Resort Hard All Inclusive 499 Euro Image
El Wekala Aqua Park Resort Hard All Inclusive 499 Euro ImageEl Wekala Aqua Park Resort Hard All Inclusive 499 Euro ImageEl Wekala Aqua Park Resort Hard All Inclusive 499 Euro ImageEl Wekala Aqua Park Resort Hard All Inclusive 499 Euro ImageEl Wekala Aqua Park Resort Hard All Inclusive 499 Euro ImageEl Wekala Aqua Park Resort Hard All Inclusive 499 Euro ImageEl Wekala Aqua Park Resort Hard All Inclusive 499 Euro ImageEl Wekala Aqua Park Resort Hard All Inclusive 499 Euro ImageEl Wekala Aqua Park Resort Hard All Inclusive 499 Euro ImageEl Wekala Aqua Park Resort Hard All Inclusive 499 Euro Image
Tarif:499 €pachet/persoana
Perioada: 03.11.2018 - 01.12.2018
Tip de masa: All Inclusive
Vizualizare preturi


El Wekala Aqua Park Resort Hard All Inclusive 499 Euro

El Wekala Aqua Park Resort 4**** Superior

Această proprietate este la 12 minute pe jos față de plajă. Situat între Munții Sinai și Marea Roșie, oferă camere. spațioase cu vedere panoramică la Marea Roșie, la orizontul Iordaniei. și Arabiei Saudite, motiv pentru care El Wekala Aqua Park Resort este denumit hotelul cu vedere.

Fiecare dintre camere moderne de la El Wekala Aqua Park Resort are terasă sau. balcon cu vedere la piscina, mare sau la grădină. Toate camerele includ un TV prin satelit și aer condiționat.

El Wekala Aqua Park Resort pune la dispoziție 3 restaurante și un Bar. Restaurantul de tip bufet organizează nopţi tematice, iar restaurantul. Chez Pascal serveşte preparate belgiene autentice, fripturi şi fructe de mare.

El Wekala Aqua Park Resort organizează numeroase activități la interior și în aer liber și pune la. dispoziție un teren de golf, un centru de fitness și ședințe de gimnastică aerobică și yoga. Cu ajutorul unui serviciu de transfer. gratuit se ajunge ușor la centrul de snorkelling și scufundări de pe plaja privată.

El Wekala Aqua Park Resort Hard All Inclusive 499 Euro

El Wekala Aqua Park Resort Hard All Inclusive 499 Euro

Situata in preajma unor vechi lanţuri muntoase, Taba se află la intersecţia a trei continente, unde deşertul neîmblânzit şi munţii de scorţişoară intalnesc impresionanta mare de corali.

Datorita localizarii între Africa şi Asia, in partea nordica a Golfului Aqaba, Taba a fost punctul de odihna al caravanelor începând cu secolul al XIV-lea. Ultima parte din Sinai returnata Egiptului de catre Israel în 1989 şi acum un important punct de frontieră cu Israelul, Taba este astăzi o destinaţie preferata de israelieni, dar si de turişti din întreaga lume, de la deschiderea aeroportul internaţional la 45 km distanta.

Taba Heights, aflata la 19 km sud de Taba, este o statiune de pe litoralul Marii Rosii care se extinde rapid, apreciata de către marile lanţuri hoteliere internaţionale pentru plajele sale şi impresionantele recifuri de corali. Taba Heights este statiune vizitata de turisti pe tot parcursul anului, situata într-unul din cele mai frumoase zone ale Peninsulei Sinai.

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

El Wekala Aqua Park Resort Hard All Inclusive 499 Euro


Perioadapret / persoana / pachet Hard All InclusiveRezerva
03 Noiembrie - 10 Noiembrie 2018499 EurRezerva
10 Noiembrie - 17 Noiembrie 2018499 EurRezerva
17 Noiembrie - 24 Noiembrie 2018499 EurRezerva
24 Noiembrie - 01 Decembrie 2018499 EurRezerva