Excursie Sudul Dunarii Image
Tarif de la:79 LEIpachet/persoana
Perioada: 22.06.2019 - 26.10.2019
Tip de masa: Fara Masa
Vizualizare preturi


Excursie Sudul Dunarii

Pestera Sf Dimitrie Basarabov, Manastirile de la Ivanovo, Ruse

Descrierea programului:

Intalnirea cu insotitorul de grup va avea loc la ora 06:30 la Gara de Nord. Plecare la ora 07:00 urmand traseul Bucuresti – Giurgiu – Ruse –

Manastirea Sf Dimitrie Basarabov – Manastirea Ivanovo

Pornim in calatoria noastra traversand Dunarea – al doilea fluviu al Europei dupa Volga si singurul care curge de la vest la est si facem o prima oprire la 10 km sud de Ruse, la pestera in care a trait Sf Dimitrie Basarabov, pentru a continua mai apoi cu vizitarea Manastirilor de la Ivanovo – o retea de mici biserici si chili, sapate in stanca, la 32 de metri deasupra apei ce strabate pitorescul canion al raului Roussenski Lam.

Dupa ce ne bucuram sufletele cu frumoasele picturi murale intrate in Patrimoniul Unesco ne indreptam spre Ruse- orasul Dunarean supranumit in secolele 19-20 si “Mica Viena” – datorita constructiilor realizate in stil baroc si rococo.
Ne bucuram de o plimbare pietonala prin centrul vechi, ridicat in jurul Muzeului de Istorie si pe strada Alexandrova, denumita dupa Alexander I Batenberg, primul conducator al Bulgariei Independente, supranumita si Champ Elysses- ul orasului.

Vizitam Catedrala Romano Catolica Sfantul Pavel Crucificatorul, ridicata in 1890 dupa planurile celebrului architect Italian Valentino si Biserica Sfanta Treime, ce dateaza din 1632, din timpul ocupatiei otomane, construita atunci cand lacasurile crestine de cult nu trebuiau sa depaseasca inaltimea unui “calaret calare”. Timp liber in centrul orasului Ruse.

Dupa-amiaza pe drumul de retur ne oprim pentru o sesiune de cumparaturi la Mall Ruse – cel mai mare centru comercial al districtului, desfasurat pe o suprafata de peste 40000 mp. Aici aveti posibilitatea de a achizitiona produsele unor renumite branduri internationale, cu preturi de pana la 50% mai mici decat in Romania.

Tariful include :

-transport cu autocar clasificat pentru curse internationale;

– vizitele incluse in program:

-vizita la Manastirea Sf. Dimitrie Basarabov ;

-vizita Manastirile Ivanovo; Ruse

-insotitor de grup din partea agentiei

Tariful nu include :

-intrarile la obiectivele turistice;

-alte cheltuieli personale;

-asigurarea medicala;

– Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete) 20 LEI/pers;

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

Excursie Sudul Dunarii


Date de plecarePret/persoana/pachetRezerva
22.06, 14.07, 31.08, 28.09, 26.10.201979 LEIRezerva