Gardaland Italia Hotel Gardaland Adventure Image
Gardaland Italia Hotel Gardaland Adventure ImageGardaland Italia Hotel Gardaland Adventure ImageGardaland Italia Hotel Gardaland Adventure ImageGardaland Italia Hotel Gardaland Adventure ImageGardaland Italia Hotel Gardaland Adventure Image
Tarif de la:726 €pachet/familie
Perioada: 24.08.2019 - 26.08.2019
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi Rezerva acum


Gardaland Italia Hotel Gardaland Adventure

Hotel Gardaland Adventure 4****

Hotelul Gardaland Adventure este situat în localitatea Castelnuovo del Garda, la 21 km de Verona, .și oferă unități de cazare și acces gratuit la conexiunea WiFi în întreaga proprietate. Oaspeții se pot bucura de restaurantul proprietății și de o zonă de 3000 m² în aer liber cu piscină, jeturi și o cascadă. La proprietate este disponibilă parcare privată.

Toate camerele și suitele decorate individual ale Hotelului Gardaland Adventure au mobilier cu tematică. Unele includ o zonă de relaxare cu o canapea.

Recepția proprietății este disponibilă nonstop.

Localitatea Sirmione se află la 10 km de Hotelul Gardaland Adventure, iar orașul Mantova este la 32 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul Villafranca din Verona, la 14 km de Hotelul Gardaland Adventure.

Gardaland Italia Hotel Gardaland Adventure

Tariful include :

  • 2 nopti cazare pentru 2 adulti si un copil de 7 ani
  • 2 zile intrare in parc
  •  mic dejun

Tariful nu include :

  • Bilet de avion
  • Transfer aeroport – hotel – aeroport

Descriere

Situat langa lacul Garda, la doar cativa kilometri de Verona si Venetia, Gardaland este cel mai mare parc de distractii din Italia; este format din hotel, care este parca scos din povesti, parc de distractii si Sea Life Aquarium.

Parcul se intinde pe o suprafata de 33 hectare si este impartit pe 4 sate tematice, care combina perfect adrenalina, aventura si lumea basmului. Fie ca este vorba de o aventura in inima junglei, in valurile unei furtuni pe mare sau zburand la bordul unui avion supersonic, imaginatia nu cunoaste limite in acest parc de distractii.

La Gardaland Sea Life Aquarium, vizitatorii vor fi fascinati de lumea animalelor marine: rechini, caluti de mare, stele de mare si multe alte creaturi marine vor putea fi admirate.

Informatii si rezervari la PAN EUROPEAN TRAVEL

Valabilitate oferta

24 Aug 2019 – 26 Aug 2019
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Gardaland Italia Hotel Gardaland Adventure


PerioadaPret/pachetRezerva
24.08-26.08.2019726 EUR / 2 nopti cazare 2 adulti si 1 copil 7 ani + 2 zile intrare in parc / mic dejunRezerva