Hotel Apartments Aspida Halkidiki Grecia Image
Hotel Apartments Aspida Halkidiki Grecia ImageHotel Apartments Aspida Halkidiki Grecia ImageHotel Apartments Aspida Halkidiki Grecia ImageHotel Apartments Aspida Halkidiki Grecia ImageHotel Apartments Aspida Halkidiki Grecia Image
Tarif de la:34 €sejur/persoana
Perioada: 04.05.2018 - 21.09.2018
Tip de masa: Fara Masa
Vizualizare preturi


Hotel Apartments Aspida Halkidiki Grecia

Hotel Apartments Aspida

Hotelul Apartments Aspida îmbină armonios istoria, confortul modern și serviciile de calitate pentru a satisface dorințele fiecărui client.

Localizare
Hotelul Apartments Aspida este situat în stațiunea Polichrono, pe brațul Kassandra, la doar 120 m de plajă. În apropierea hotelului există nenumărate baruri, restaurante și cafenele. Distanța până la cel mai apropiat aeroport este de aproximativ 90 km.

Facilitățile hotelului
Hotelul pune la dispoziția oaspeților recepție*, lobby*, restaurant*, serviciu de fax/copiere*, seif*, acces Wi-Fi gratuit, piscina exterioara*, jacuzzi în aer liber*, grădină frumos amenajată. Animalele de companie nu sunt acceptate.
*Facilitatile sunt oferite in Core Resort.

Hotel Apartments Aspida Halkidiki Grecia

Hotel Apartments Aspida Halkidiki Grecia

Tariful include :

  • 7 nopti cazare in dubla standard
  • Fara Masa
  • Asistenta turistica pe perioada sejurului

Tariful nu include :

  • Optional transport autocar din Bucuresti 55 Euro/persoana 
  • Asigurare medicala de calatorie
  • Taxele de intrare la obiectivele turistice
  • Alte taxe si cheltuieli personale
  • Programele optionale

Supliment transport autocar din București  55 /pers.

Plecări cu autocar în fiecare Vineri; Intrare la cazare in fiecare Sâmbătă.

Despre destinatie :

Halkidiki este o zona peninsulara cu trei brate, situata în Nordul Greciei la o distanta de 90 km de Salonic, al doilea mare centru comercial al Greciei. Zona se bucura de un climat de tip mediteranean, cu veri insorite si uscate si cu ierni blande si ploioase, in perioada estivala temperaturile ajungand intre 22C si 28C.

Cele 3 brate ale peninsulei:
Kassandra: este bratul cel mai dezvoltat din punct de vedere turistic, avand numeroase hoteluri si oferind turistilor posibilitatea de a practica sporturi nautice si de a se bucura de toate facilitatile necesare. Daca dimineata va puteti scalda in apele cristaline ale marii, restul zilei puteti explora monumentele istorice din zona – castele, manastiri, biserici – marturii ale civilizatiilor marete care s-au perindat pe aceasta peninsula.

Sithonia: este al doilea brat al peninsulei Halkidiki. Peisajul salbatic ii atrage pe iubitorii de natura si pe cei care cauta sa se refugieze de “binefacerile” civilizatiei. Coasta este variata – o succesiune de catunuri pescaresti, porturi pitoresti, plaje pustii, de toate marimile, inconjurate de copaci si tufisuri. Hotelurile de toate categoriile, terenurile de tenis si sporturile nautice, calarie printre padurile de pini, frumusetea si ospitalitatea tradtionala combinate cu placerile contemporane sunt garantia unei vacante extraordinare.
Muntele Athos: cunoscut si sub numele de Muntele Sfant, adaposteste comunitatea monahala semi-autonoma, formata in totalitate din barbati. Conform constitutiei Greciei, Muntele Athos este auto-guvernat politic si consta in 20 de manastiri (care formeaza Sfanta Comunitate, care administreaza teritoriul), iar capitala si centrul administrativ, Karyes, gazduieste guvernatorul, reprezentantul statului.

REDUCERE EARLY BOOKING:

Reducere deja aplicata pentru rezervare pana la 28.02.2018.

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Hotel Apartments Aspida Halkidiki Grecia


Date de plecarePret/persoana/pachet Rezerva
04.05, 11.0534 EuroRezerva
18.0565 EuroRezerva
25.0589 EuroRezerva
01.06, 07.09, 14.09, 21.0998 EuroRezerva
08.06, 15.06125 EuroRezerva
22.06165 EuroRezerva
24.08, 31.08168 EuroRezerva
29.06, 06.07, 13.07, 17.08 185 EuroRezerva
20.07, 27.07, 03.08, 10.08 195 EuroRezerva