Hotel Crystal Green Bay Resort Bodrum Turcia Image
Hotel Crystal Green Bay Resort Bodrum Turcia ImageHotel Crystal Green Bay Resort Bodrum Turcia ImageHotel Crystal Green Bay Resort Bodrum Turcia ImageHotel Crystal Green Bay Resort Bodrum Turcia ImageHotel Crystal Green Bay Resort Bodrum Turcia Image
Tarif de la:570 €pachet/persoana,
Perioada: 21.07.2019 - 15.09.2019
Tip de masa: All Inclusive
Vizualizare preturi


Hotel Crystal Green Bay Resort Bodrum Turcia

Hotel Crystal Green Bay Resort 5*****

Orientat spre plaja sa privată din Golful Kuyucak, Crystal Green este un vast complex amplasat pe Riviera turcească, la 12 km de Bodrum. Acesta oferă un parc acvatic, un centru spa şi facilităţi pentru sporturi nautice.

Toate camerele de la Crystal Green Bay Resort & Spa se deschid spre balcoane private mobilate şi oferă vederi ale împrejurimilor. Fiecare cameră are aer condiţionat şi este dotată cu televizor cu ecran plat şi minibar.

Oaspeţii se pot bucura de tratamente holistice la spa, ce includ masaje şi experienţa unui hamam tradiţional. De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie o sală de gimnastică cu aparate, precum şi terenuri de tenis şi un teren de joacă pentru copii, cu piscină.

La restaurantul hotelului sunt servite zilnic, până la miezul nopţii, preparate culinare tradiţionale turceşti şi unele preparate internaţionale. În timpul serii, ansambluri de profesionişti prezintă spectacole de muzică şi dansuri locale.

Tariful include :

  • bilet avion cursa charter
  • 7 nopti cazare in camera dubla standard superior
  • all inclusive
  • transfer aeroport – hotel – aeroport
  • asistenta turistica

Tariful nu include :

  • taxele de aeroport si catering: 95 EURO/ persoana (obligatorii)
  • asigurare medicala
  • asigurare storno
  • excursiile optionale
  • alte taxe si cheltuieli personale

Descriere :

BODRUM este cunoscut in antichitate sub numele de Halicarnas, este locul nasterii marelui istoric Herodot. Cea mai populata si renumita zona a orasului. este reprezentata de port unde turistii se delecteaza in fiecare seara pe una dintre terase urmarind yachturile care vin si pleaca.

Oameni din toate colturile lumii vin in Turcia cu asteptari, vise si sperante proprii. Cei care isi doresc insa tot ce e mai bun si vor sa beneficieze de cele. mai exclusiviste servicii, se indreapta cu toata increderea spre Bodrum, o statiune a elitelor turcesti si nu numai.

Pasionatii de istorie isi amintesc cu siguranta de anticul Halicarnas, orasul natal al lui Herodot, si de vestitul mausoleu de acolo, una dintre minunile Lumii Antice. Frumusetea lui l-a impresionat intr-atat pe Alexandru cel Mare. incat, in 334 inaintea erei noastre, cand l-a cucerit, a avut grija sa nu il distruga.

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

Hotel Crystal Green Bay Resort Bodrum Turcia


Date de plecarePret/persoana/pachetRezerva
21.07779 EuroRezerva
26.07729 EuroRezerva
28.07739 EuroRezerva
02.08759 EuroRezerva
09.08779 EuroRezerva
11.08759 EuroRezerva
16.08759 EuroRezerva
18.08759 EuroRezerva
23.08724 EuroRezerva
06.09699 EuroRezerva
08.09699 EuroRezerva
15.09570 EuroRezerva