Hotel Gasthof Hummelhof Neustift Ghetarul Stubai Image
Hotel Gasthof Hummelhof Neustift Ghetarul Stubai ImageHotel Gasthof Hummelhof Neustift Ghetarul Stubai ImageHotel Gasthof Hummelhof Neustift Ghetarul Stubai ImageHotel Gasthof Hummelhof Neustift Ghetarul Stubai ImageHotel Gasthof Hummelhof Neustift Ghetarul Stubai Image
Tarif de la:270 €sejur/persoana
Perioada: 03.01.2020 - 10.02.2020
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi


Hotel Gasthof Hummelhof Neustift Ghetarul Stubai

Hotel Gasthof Hummelhof 

Localizare:  pensiunea se afla intr-o zona linistita in Kampl – Neustift, la aproximatic 150 m distanta de  statia de autobuz. Pensiunea reprezinta un punct de plecare ideal pentru drumeții vara și pentru schiori în timpul iernii.

Facilitati: salon pentru micul dejun, camera TV, terasa, parcare pentru biciclete;

Dotari: toate camerele sunt dotate cu dus / WC, Sat-TV si un balcon cu o vedere panoramică fantastică asupra muntilor din Valea Stubai.

Tariful include :

  • 7 nopti cazare in camera dubla
  • mic dejun
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transport la cerere
  • Taxa de statiune (plata la fata locului);
  • Asigurare medicala si storno
  • Alte taxe sau cheltuieli personale

Descriere destinatie : Hotel Gasthof Hummelhof Neustift Ghetarul Stubai

Vorbind despre valea Stubai putem afirma ca atat schiorii cat si snowboarderii gasesc partiile potrivite. Cele 5 localitati tipic tiroliane Schonberg, Mieders, Telfes Fulpmes si Neustift asigura vacanta ideala. Ghetarul se afla la doar 45 km de Innsbruck.

In valea Stubai, pe langa faimosul ghetar Stubai mai gasim alte 3 statiuni de schi: Hochserles, Schlick 2000 si Elferlifte.

Prima statiune din vale este Hochserles – Mieders, o statiune indragita de familii. Ofera 6 km partii preparate si zone cu zapada afanata, pentru toate nivelele de pregatire. De asemenea este punctul de plecare pentru ture de schi catre Jochl, Blaser si Kalbnjoch. Mieders ofera 45 km de piste schi fond situate intre 1600 – 1800 m altitudine, precum si o partie de sanie iluminata.

In statiunea Schlick 2000 se poate ajunge din Fulpmes. Telegondola ajunge la restaurantul panoramic Kreuzjoch. Acest punct este denumit si “Dolomiti din Tirol”. Schiorii gasesc 21 km partii excelente iar snowboarderii sunt asteptati de un funpark natural.

In Neustift zona Elferlifte este un adevarat paradis de schi si snowboard. Ofera 7 km de partii pentru incepatori de incepatori avansati.

Pe Ghetarul Stubai (1750 – 3210 m) partiile de schi si snowboard sunt practicabile pe tot parcursul anului.

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Hotel Gasthof Hummelhof Neustift Ghetarul Stubai


PerioadePret/persoana/sejurRezerva
03.01-10.01270 EuroRezerva
03.02-10.02270 EuroRezerva