Hotel Melpo Antia Ayia Napa Cipru Image
Hotel Melpo Antia Ayia Napa Cipru ImageHotel Melpo Antia Ayia Napa Cipru ImageHotel Melpo Antia Ayia Napa Cipru ImageHotel Melpo Antia Ayia Napa Cipru ImageHotel Melpo Antia Ayia Napa Cipru Image
Tarif de la:592 €pachet/persoana
Perioada: 18.06.2018 - 24.09.2018
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi


Hotel Melpo Antia Ayia Napa Cipru

Hotel Melpo Antia 4****

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Situat în inima vibrantă a staţiunii Ayia Napa, la câţiva paşi de port şi de viaţa de noapte, Melpo Antia Apartments asigură o bază relaxantă aproape de acţiune.

Hotelul Melpo Antia este situat convenabil pentru a profita din plin de toate atracţiile staţiunii Ayia Napa. Apartamentele spaţioase au un dormitor separat, o zonă de living şi o chicinetă bine utilată. Începeţi fiecare zi cu micul dejun pe balconul privat.

Piscina spaţioasă în aer liber este ideală pentru relaxare şi plajă. Bucuraţi-vă de o baie revigorantă în piscină sau în cada cu hidromasaj. Hotelul Melpo Antia oferă spectacole de divertisment live regulate şi nopţi tematice.

La doar 500 de metri de hotel puteţi descoperi portul istoric din Ayia Napa, vă puteţi plimba prin magazine sau puteţi dansa toată noaptea într-unul din celebrele cluburi ale oraşului.

Hotel Adams Beach Ayia Napa Cipru

Hotel Melpo Antia Ayia Napa Cipru

Tariful include :

  • 7 nopti cazare in studio
  • Mic Dejun
  • Zbor direct Bucuresti-Larnaca-Bucuresti
  • Transfer grup aeroport / hotel / aeroport
  • Asistenta turistica in limba romana

Tariful nu include :

  • Taxa de aeroport 125 Euro/persoana
  • Excursii optionale si intrarile la obiective
  • Asigurare medicala si storno
  • Cheltuieli personale, bacsisuri

Despre destinatie :

Cipru poate fi o tara mica, dar este o insula mare – de fapt, a treia insula ca marime din Marea Mediterana. Este o insula binecuvantata cu peste 320 de zile insorite pe an, unde temperatura scade in lunile de iarna pana la doar 17 grade.

Pentru cei care doresc doar sa se relaxeze, Cipru este destinatia perfecta pentru vacanta. Pe drept cuvant este considerata bijuteria Marii Mediterane, ea fiind o insula de o fumusete naturala captivanta, data de varietatea privelistilor – de la spectaculoasele paduri de brazi ale tinuturilor muntoase, care formeaza „inima verde a Ciprului”, pana la minunatele plaje aurii, intinse de-a lungul coastei Marii Mediterane.

Capitala Ciprului, Nicosia si centrul sau comercial, Limassol, au inregistrat o expansiune uriasa atat in materie de comert, cat si in ceea ce priveste „viata sociala” din ce in ce mai infloritoare – baruri, restaurante, teatre, facilitati de divertisment .si magazine au rasarit in toate zonele, pentru a intampina cerintele mereu crescande ale turistilor.

Cipru nu se adreseaza insa numai vizitatorilor care sunt in cautarea unei vacante la plaja, care se gaseste la tot pasul, de-a lungul tarmului, de o .frumusete inegalabila, o popularitate in crestere au capatat in ultimul timp vacantele de interes special.

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Hotel Melpo Antia Ayia Napa Cipru


Date de plecarePret/persoana/pachetRezerva
18.06592 EuroRezerva
25.06602 EuroRezerva
02.07715 EuroRezerva
09.07715 EuroRezerva
16.07715 EuroRezerva
23.07715 EuroRezerva
30.07715 EuroRezerva
06.08693 EuroRezerva
13.08693 EuroRezerva
20.08693 EuroRezerva
27.08674 EuroRezerva
03.09627 EuroRezerva
10.09627 EuroRezerva
17.09627 EuroRezerva
24.09627 EuroRezerva