Hotel Nesrine Hammamet Tunisia Image
Hotel Nesrine Hammamet Tunisia ImageHotel Nesrine Hammamet Tunisia ImageHotel Nesrine Hammamet Tunisia ImageHotel Nesrine Hammamet Tunisia ImageHotel Nesrine Hammamet Tunisia Image
Tarif de la:307 €pachet/persoana
Perioada: 05.08.2018 - 21.10.2018
Tip de masa: All Inclusive
Vizualizare preturi


Hotel Nesrine Hammamet Tunisia

Hotel Nesrine 3***

Această proprietate este la minute pe jos față de plajă. Oferind o piscină în aer liber şi un restaurant, hotelul Nesrine este situat în Hammamet. Conexiunea WiFi este gratuită.

Toate camerele au aer condiţionat, TV şi balcon. Baia privată are duş sau cadă şi uscător de păr. Facilităţile suplimentare includ canale TV prin satelit.

Hotelul Nesrine asigură o zonă de plajă privată şi un teren de tenis. Printre alte facilităţi, aveţi la dispoziţie personal de divertisment, un club de noapte şi un depozit de bagaje. Parcarea este gratuită.

Hotelul este situat la 3,1 km de Yasmine Hammamet, la 3,3 km de Yasmine Golf şi la 4 km de Citrus Golf. Aeroportul Habib Bourguiba se află la 72 km.

Hotel Nesrine Hammamet Tunisia

Hotel Nesrine Hammamet Tunisia

Tariful include :

  • Bilet de avion cursa charter
  • Transfer aeroport-hotel-aeroport
  • 7 nopti cazare in camera dubla standard
  • All Inclusive
  • Asistenta turistica in limba romana

Tariful nu include :

  • Taxe de aeroport 95 Euro/persoana
  • Asigurare medicala
  • Asigurare storno
  • Alte taxe sau cheltuieli personale

Despre destinatie :

TUNISIA – cea mai vestită poartă către Orient – este situată într-o lume îndepărtată dar uşor accesibilă, la aproximativ trei ore de zbor din România, în partea de Nord a Africii.

Medinele din Hammamet şi Sousse, Colosseul din El Jem, locuinţele troglodite din Matmata, ruinele Cartaginei sunt mărturiile unei culturi de peste 3000 de ani. Clima mediteraniană, plaje cu nisip fin, marea albastră cristalină, practicarea diferitelor sporturi (golf, scufundări) în orice perioadă a anului sunt atracţii pentru cei care preferă o odihnă activă.

Dunele de nisip din Sahara alături de minunatele comori ale naturii vă invită să cunoaşteţi lumea misterioasă a estului. Infrastructura dezvoltată, lanţurile hoteliere moderne şi ospitalitatea tunisiană reprezintă garanţia unei vacanţe de neuitat.

Pe parcursul circuitelor şi excursiilor, aveţi posibilitatea de a admira atracţiile turistice şi culturale, monumentele istorice şi în acelaşi timp de a cunoaşte misterele Africii, alături de ghizi cu înaltă calificare. Scopul nostru este de a crea o imagine memorabilă şi plăcută despre Tunisia.

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

Hotel Nesrine Hammamet Tunisia


Date de plecarePret/persoana/pachetRezerva
05.08490 EuroRezerva
12.08440 EuroRezerva
19.08440 EuroRezerva
26.08530 EuroRezerva
02.09365 EuroRezerva
09.09335 EuroRezerva
16.09335 EuroRezerva
23.09335 EuroRezerva
30.09311 EuroRezerva
07.10307 EuroRezerva
14.10307 EuroRezerva
21.10307 EuroRezerva