Hotel Riviera Sousse Tunisia Image
Hotel Riviera Sousse Tunisia ImageHotel Riviera Sousse Tunisia ImageHotel Riviera Sousse Tunisia ImageHotel Riviera Sousse Tunisia ImageHotel Riviera Sousse Tunisia Image
Tarif de la:380 €pachet/persoana
Perioada: 05.08.2018 - 21.10.2018
Tip de masa: All Inclusive
Vizualizare preturi


Hotel Riviera Sousse Tunisia

Hotel Riviera Sousse 4****

Situat în imediata vecinătate a portului portului El Kantaoui, construit într-un stil arhitectural arab-maur, Hotel Riviera este unul dintre cele mai elegante hoteluri din Tunisia. Cu moucharabiehs sale, fațada alb mare, Riviera straluceste in Port El Kantaoui. Această clădire impunătoare, amestecând stilul tradițional tunisian și stilul palatelor, nu a terminat să-i uimească pe vizitatori …

Hotelul Riviera este, de asemenea, construit într-un splendid parc de 8 hectare, cu vedere la o mare turcoaz, cu o plajă imensă de nisip.

STRUCTURĂ

Camerele sunt repartizate pe 3 blocuri de câte 4 etaje fiecare.
Fiecare cameră are terasă sau balcon.
Un centru de balneoterapie modern cu hammam de modă veche, facilități sportive și activități culturale sau recreative, nimic nu lipsește pentru a ocupa familii în orice moment al anului.

Hotel Riviera Sousse Tunisia

Hotel Riviera Sousse Tunisia

Tariful include :

  • Bilet de avion cursa charter
  • Transfer aeroport-hotel-aeroport
  • 7 nopti cazare in camera dubla standard
  • All Inclusive
  • Asistenta turistica in limba romana

Tariful nu include :

  • Taxe de aeroport 95 Euro/persoana
  • Asigurare medicala
  • Asigurare storno
  • Alte taxe sau cheltuieli personale

Despre destinatie :

TUNISIA – cea mai vestită poartă către Orient – este situată într-o lume îndepărtată dar uşor accesibilă, la aproximativ trei ore de zbor din România, în partea de Nord a Africii.

Medinele din Hammamet şi Sousse, Colosseul din El Jem, locuinţele troglodite din Matmata, ruinele Cartaginei sunt mărturiile unei culturi de peste 3000 de ani. Clima mediteraniană, plaje cu nisip fin, marea albastră cristalină, practicarea diferitelor sporturi (golf, scufundări) în orice perioadă a anului sunt atracţii pentru cei care preferă o odihnă activă.

Dunele de nisip din Sahara alături de minunatele comori ale naturii vă invită să cunoaşteţi lumea misterioasă a estului. Infrastructura dezvoltată, lanţurile hoteliere moderne şi ospitalitatea tunisiană reprezintă garanţia unei vacanţe de neuitat.

Pe parcursul circuitelor şi excursiilor, aveţi posibilitatea de a admira atracţiile turistice şi culturale, monumentele istorice şi în acelaşi timp de a cunoaşte misterele Africii, alături de ghizi cu înaltă calificare. Scopul nostru este de a crea o imagine memorabilă şi plăcută despre Tunisia.

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

Hotel Riviera Sousse Tunisia


Date de plecarePret/persoana/pachetRezerva
05.08500 EuroRezerva
12.08450 EuroRezerva
19.08450 EuroRezerva
26.08514 EuroRezerva
02.09380 EuroRezerva
09.09466 EuroRezerva
16.09380 EuroRezerva
23.09380 EuroRezerva
30.09- EuroRezerva
07.10- EuroRezerva
14.10- EuroRezerva
21.10- EuroRezerva