Hotel Sofitel Taba Heights Hard All Inclusive 555 Euro Image
Hotel Sofitel Taba Heights Hard All Inclusive 555 Euro ImageHotel Sofitel Taba Heights Hard All Inclusive 555 Euro ImageHotel Sofitel Taba Heights Hard All Inclusive 555 Euro ImageHotel Sofitel Taba Heights Hard All Inclusive 555 Euro ImageHotel Sofitel Taba Heights Hard All Inclusive 555 Euro Image
Tarif:555 €pachet/persoana
Perioada: 03.11.2018 - 01.12.2018
Tip de masa: All Inclusive
Vizualizare preturi


Hotel Sofitel Taba Heights Hard All Inclusive 555 Euro

Hotel Sofitel Taba Heights 5*****

Situat între golf și Munții Sinai, acest hotel de lux pune la dispoziție o plajă privată, o piscină mare și activități de divertisment în aer liber, garantând o vacanță de neuitat. Hotelul se află la 40 km de Aeroportul Taba și la 20 km de granița Taba.

Designul hotelului Sofitel Taba Heights este influențat de arhitectura tradițională egipteană, iar oaspeții au la dispoziție servicii all inclusive, cu 2 . restaurante principale, cu bufete tematice și 7 piscine, dintre care una încălzită, o piscină cu apă de mare, . o piscină pentru copii și o cadă cu hidromasaj. De asemenea, hotelul are un snack bar la piscină și un restaurant asiatic.

Peninsula Southern Sinai este excelentă pentru sporturile nautice. Oaspeții se pot bucura de caiac-canoe, schi nautic, plimbări cu . hidrobicicleta, pescuit la mare adâncime, precum și alte activități de apă. Proprietatea cuprinde un club pentru copii, .  un cazino și un teren de golf de campionat cu 18 găuri.

Camerele hotelului sunt amenajate cu generozitate, având baie și un balcon privat mare. Paturile sunt mari, iar oaspeții pot opta pentru paturi king-size cu o lățime mai mare de 2 metri.

Hotel Sofitel Taba Heights Hard All Inclusive 555 Euro

 

Hotel Sofitel Taba Heights Hard All Inclusive 555 Euro

Situata in preajma unor vechi lanţuri muntoase, Taba se află la intersecţia a trei continente, unde deşertul neîmblânzit şi munţii de scorţişoară intalnesc impresionanta mare de corali.

Datorita localizarii între Africa şi Asia, in partea nordica a Golfului Aqaba, Taba a fost punctul de odihna al caravanelor începând cu secolul al XIV-lea. Ultima parte din Sinai returnata Egiptului de catre Israel în 1989 şi acum un important punct de frontieră cu Israelul, . Taba este astăzi o destinaţie preferata de israelieni, dar si de turişti din întreaga lume, de la deschiderea aeroportul internaţional la 45 km distanta.

Taba Heights, aflata la 19 km sud de Taba, este o statiune de pe litoralul Marii Rosii care se extinde rapid, apreciata de către marile lanţuri hoteliere internaţionale  . pentru plajele sale şi impresionantele recifuri de corali. Taba Heights este statiune vizitata de turisti pe tot parcursul anului, situata într-unul din cele mai frumoase zone ale Peninsulei Sinai.

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

Hotel Sofitel Taba Heights Hard All Inclusive 555 Euro


Perioadapret / persoana / pachet Hard All InclusiveRezerva
03 Noiembrie - 10 Noiembrie 2018555 EurRezerva
10 Noiembrie - 17 Noiembrie 2018555 EurRezerva
17 Noiembrie - 24 Noiembrie 2018555 EurRezerva
24 Noiembrie - 01 Decembrie 2018555 EurRezerva