Hotel Terme Oriente Ischia Image
Hotel Terme Oriente Ischia ImageHotel Terme Oriente Ischia ImageHotel Terme Oriente Ischia ImageHotel Terme Oriente Ischia ImageHotel Terme Oriente Ischia Image
Tarif de la:470 €pachet/persoana
Perioada: 11.06.2019 - 03.09.2019
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi

Early
Booking
Reducere deja aplicata ; Atentie locuri limitate !

Hotel Terme Oriente Ischia

Hotel Terme Oriente 3***

Situat pe insula Ischia, la 650 de metri de port, Hotelul Terme Oriente oferă o piscină în aer liber, o piscină interioară încălzită gratuită cu hidromasaj și acces gratuit la saună și la baie turcească.

Camerele au aer condiționat, un TV și un mic frigider. Baia privată are un uscător de păr și un duș. Unele camere au un balcon.

Micul dejun dulce și savuros este în stil bufet, în timp ce restaurantul are un meniu fix, cu specialități italienești locale și clasice.

Personalul de divertisment este disponibil în timpul verii, precum și seri tematice. Aveți acces gratuit la centrul de wellness și puteți rezerva 2 căzi cu hidromasaj, tratamente de înfrumusețare și excursii private.

Parcare pe site-ul este gratuită, iar Castelul Castello Aragonese se află la 2 km de proprietate.

Ischia Porto este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de mersul pe jos, gastronomie și restaurante gourmet.

Hotel Terme Oriente Ischia

Tariful include :

  • Bilet de avion
  • Transfer aeroport-hotel-aeroport
  • 7 nopti cazare in dubla standard
  • Mic Dejun
  • Asistenta turistica pe perioada sejurului

Tariful nu include :

  • Taxe de aeroport 95 Euro/persoana
  • Asigurare medicala si storno
  • Excursii optionale
  • Alte taxe sau cheltuieli personale
  • Taxa de stațiune – se achită la recepție de catre client.

Despre destinatie :

Ischia este o insulă a Italiei din Marea Tireniană, în Golful Napoli, la aproximativ 18 mile marine de localitatea Napoli. Principalul oraş al insulei se numeşte tot Ischia. Insula este înconjurată de plaje bogate în nisip şi mici golfuri (multe dintre ele uşor accesibil atât de pe uscat, cât şi dinspre mare). Aflată într-o zonă cu activitate vulcanică, insula beneficiază de însemnate resurse de ape termale, minerale şi de noroi vulcanic care susţin principala industrie: turismul. Turiştii provin în special din Italia continentală şi Germania, dar şi din Marea Britanie sau unele ţări din Asia. Limba oficială este italiana, dar datorită contactului cu turişti străini, majoritatea locuitorilor cunosc foarte bine germana şi engleza.

Ischia este un loc pe care-l poți vizita într-o plimbare de o zi din Napoli și apoi îți pare rău că nu i-ai alocat minim o săptămână. Cea mai mare insulă din regiunea italiană Campania are tot ceea ce-i trebuie pentru a se ridica la înălțimea mult mai celebrei coaste Amalfi ca să nu mai vorbesc de insula Capri, competitoarea ei directă încă de pe vremea împăratului Tiberius.

Ischia te așteaptă cu peisaje desăvârșite de combinația perfectă munte-mare, cu apele Mării Tireniene de un cristal albastru adânc, cu un cer de un albastru perfect și cu o vegetație exuberantă, cu mâncare și cu vinuri bune. Aici poți să stai o zi întreagă, liniștit, pe malul înalt al mării și să nu te plictisești de orizontul albastru în care se conturează,imperturbabil, Vezuviul sau să te surprinzi că… ai rămas cu gura căscată la peisajele demne de o „carte poștală” reușită.

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Reducere deja aplicata ; Atentie locuri limitate !

Hotel Terme Oriente Ischia


Date de plecarePret /pachet/pers Rezerva
11.06470 EuroRezerva
18.06470 EuroRezerva
25.06470 EuroRezerva
02.07518 EuroRezerva
09.07518 EuroRezerva
16.07557 EuroRezerva
23.07607 EuroRezerva
30.07607 EuroRezerva
06.08608 EuroRezerva
13.08608 EuroRezerva
20.08570 EuroRezerva
27.08518 EuroRezerva
03.09478 EuroRezerva