Hotel The Bayview Taba Heights Ultra All Inclusive 618 Euro Image
Hotel The Bayview Taba Heights Ultra All Inclusive 618 Euro ImageHotel The Bayview Taba Heights Ultra All Inclusive 618 Euro ImageHotel The Bayview Taba Heights Ultra All Inclusive 618 Euro ImageHotel The Bayview Taba Heights Ultra All Inclusive 618 Euro ImageHotel The Bayview Taba Heights Ultra All Inclusive 618 Euro Image
Tarif:618 €pachet/persoana
Perioada: 03.11.2018 - 01.12.2018
Tip de masa: Ultra All Inclusive
Vizualizare preturi


Hotel The Bayview Taba Heights Ultra All Inclusive 618 Euro

Hotel The Bayview Taba Heights 5*****

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Acest hotel luxos, de 5 stele, situat pe coasta Mării Roșii, în zona deluroasă . Taba pune la dispoziție un centru spa, o sală de sport și camere cu balcon cu vedere la mare, la grădină sau la piscină.

Camerele de la The Bayview Taba Heights Resort au mobilier . în stil egiptean tradițional, TV prin cablu, birou mare și balcon cu mese și scaune. Unele camere au vedere la plajă.

The Bayview Taba Heights Resort pune la dispoziție . 8 restaurante cu specific diferit, printre care italian, internațional și oriental. Oaspeții pot savura și o varietate mare de cocktailuri exotice la barurile hotelului.

Printre opțiunile de relaxare de la . The Bayview Taba Heights Resort se numără o piscină în aer liber în formă de lagună și un centru spa unde oaspeții pot . beneficia de masaje și de o varietate de tratamente de înfrumusețare.

Hotel The Bayview Taba Heights Ultra All Inclusive 618 Euro

Hotel The Bayview Taba Heights Ultra All Inclusive 618 Euro

Situata in preajma unor vechi lanţuri muntoase, . Taba se află la intersecţia a trei continente, unde deşertul neîmblânzit şi munţii de scorţişoară intalnesc impresionanta mare de corali.

Datorita localizarii între Africa şi Asia, in partea nordica a Golfului Aqaba, Taba a fost punctul de odihna al caravanelor începând cu secolul al XIV-lea. Ultima parte din Sinai returnata Egiptului de catre Israel în 1989 şi acum un important punct de frontieră cu Israelul, . Taba este astăzi o destinaţie preferata de israelieni, dar si de turişti din întreaga lume, de la deschiderea aeroportul internaţional la 45 km distanta.

Taba Heights, aflata la 19 km sud de Taba, este o statiune de pe litoralul Marii Rosii care se extinde rapid, apreciata de către marile lanţuri hoteliere internaţionale  . pentru plajele sale şi impresionantele recifuri de corali. Taba Heights este statiune vizitata de turisti pe tot parcursul anului, situata într-unul din cele mai frumoase zone ale Peninsulei Sinai.

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

Hotel The Bayview Taba Heights Ultra All Inclusive 618 Euro


Perioadapret / persoana / pachet Hard All InclusiveRezerva
03 Noiembrie - 10 Noiembrie 2018618 EurRezerva
10 Noiembrie - 17 Noiembrie 2018618 EurRezerva
17 Noiembrie - 24 Noiembrie 2018618 EurRezerva
24 Noiembrie - 01 Decembrie 2018618 EurRezerva