Hotel The Deck Nisa Image
Hotel The Deck Nisa ImageHotel The Deck Nisa ImageHotel The Deck Nisa ImageHotel The Deck Nisa ImageHotel The Deck Nisa Image
Tarif de la:590 €pachet/persoana, TAXE INCLUSE ! ! !
Perioada: 27.08.2019 - 31.08.2019
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi


Hotel The Deck Nisa

Hotel The Deck Nisa 4****

The Deck Hotel este situat în centrul oraşului Nisa, la 5 minute de mers pe jos de Promenade des Anglais, de mare, de piaţa centrală Place Massena şi de principala stradă comercială Jean-Médecin. Hotelul oferă camere elegante cu TV cu ecran plat şi facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea.

Toate camerele şi suitele au aer condiţionat şi decor elegant, în culori mediteraneene calde. De asemenea, toate camerele includ baie privată cu marmură, precum şi TV prin cablu şi acces gratuit la internet WiFi.

Oaspeţii de la The Deck Hotel  pot alege între un mic dejun continental şi tip bufet, ambele servite în fiecare dimineaţă. Micul dejun poate consumat în cameră sau pe terasă.

Hotelul oferă recepţie deschisă nonstop şi servicii de spălătorie şi curăţătorie chimică.

Opera din Nisa este la 600 de metri de hotel, iar oraşul vechi se află la 10 minute de mers pe jos.

În apropiere este o parcare publică. Aeroportul Nice-Cote d’Azur se află la 6 km. Staţia de autobuz pentru linia 98 (transfer de la/la aeroport) este la 2 minute de mers pe jos. De asemenea, gara se află la doar 15 minute de mers pe jos. Cea mai apropiată staţie de tramvai este pe Avenue Jean-Médecin, la 5 minute de mers pe jos.

Hotel The Deck Nisa

Tariful include :

  • Zbor direct din Bucuresti
  • Transfer aeroport – hotel – aeroport;
  • 4 nopti cazare cu mic dejun
  • Taxele de aeroport
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Alte taxe sau cheltuieli personale
  • Asigurare medicala
  • Asigurare storno

Impresionând prin simplitate şi frumuseţe, Nisa, cel de-al cincilea oraş ca mărime al Franţei, este considerat a fi capitala Coastei de Azur. Oraşul francez este un adevărat caleidoscop al istoriei şi culturii, fiind considerat prima aşezare umană din lume, dovezile datând din perioada paleoliticului timpuriu. Numele îl are ca moştenire de la vechii greci, care au denumit locul Nikaia– Oraşul Victoriei. Artiştii impresionişti sau aristocraţii englezi au dorit de-a lungul timpului să revendice frumosul oraş de pe Riviera Franceză.

Peisajul minunat al Rivierei Franceze şi mărturiile civilizaţiilor antice au reprezentat o sursă de inspiraţie importantă pentru numeroşi artişti, precum Marc Chagall sau Henri Matisse. Opera artiştilor care s-au perindat pe ţărmurile Mării Mediterane sunt expuse în fascinantele muzee ale oraşului Musée Chagall, Musée Matisse, Musée des Beaux-Arts Jules Chéret, şi Muzeul de Artă Modernă.

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

Hotel The Deck Nisa


Data de plecarePret/persoana/pachetRezerva
27.08590 EuroRezerva