Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX ORHIDEYA


Descriere

Descriere hotel
In zona parcului, la 500 m de plaja, magazine, localuri si alte puncte de atractie. Oaspetii hotelului au la dispozitie linia gratuita de autobuz spre plaja si retur, la fiecare jumatate de ora, intre 9:30 h si 17:30 h. Complexul Orhideya este situat in frumoasa zona de parc a statiunii Albena. De pe dealul pe care se afla hotelul se deschide o priveliste inegalabila. Atmosfera calma de aici este alegerea perfecta pentru toti cei ce simt nevoia de odihna departe de zgomotul si ritmul alert al vietii citadine cotidiene.
Scara rulanta de acces catre centrul statiunii Albena: pe data de 4 iulie 2017 a fost data in folosinta o scara rulanta intre zona hotelurilor Magnolia si Orhideea catre centrul statiunii la Hotel Oasis.
Programul pentru 2017 al scarii rulante a fost :
07.30-11.30 sensul de mers dinspre zona de parc spre centru (plaja), respective hotel Oasis
11.30 -2300 sensul de mers dinspre centru (plaja) spre zona de parc mai inalta (hotel Magnolia)
In sezonul de vara 2018 se va da in folosinta o a doua scara rulanta care va permite functionarea concomitenta, pe ambele sensuri, toata ziua.
Camere hotel
Camerele au aer conditionat si sunt amenajate modern. Camerele dispun de baie cu dus, telefon, televiziune prin cablu, canapea si masa. Apartamentele au baie cu cada. Toate camerele si apartamentele au balcoane.
Facilitati hotel
Piscina descoperita, restaurant principal cu terasa si cu o vedere inegalabila spre mare, lobby bar, pool bar, ice bar, masaj, internet cafe, inchiriere seif la receptie, servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar, aer conditionat in tot hotelul. Internet in holul hotelului. Utilizarea gratuita: tenis de masa, petanque, mini golf, volei de plaja, baschet, fotbal de plaja, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, darts, sah, table. Program de sport si de divertisment pentru copii si adulti, ziua si seara, 6 zile din saptamana; show-uri serale, discoteca pentru copii si scenete prezentate de o echipa de animatori profesionisti.

Complex Orchidea 3* - All Inclusive


Valabilitate: 01. mai - 31. octombrie 2023
Conducerea isi rezerva dreptul de a modifica continutul pachetului fara notificare prealabila. Deschiderile restaurantelor sunt supuse gradului de ocupare a hotelului si conditiilor meteo.
Check-in dupa ora 14:00.
Check out pana la ora 11:00.
Mic dejun 07:30 - 10:00
Pranz 12:30 - 14:30
Gustari 15:00 - 17:00
Cina 18:00 - 21:00
Bauturi alcoolice si nealcoolice locale 10:00 - 23:00
Dine around program (pranz sau cina intr-un restaurant tematic a la carte pana la 30.06 si dupa 1.09).

Piscina si plaja
Frumoasa plaja premiata cu eticheta ecologica Steagul Albastru inseamna ca te vei relaxa pe nisipul fin auriu si te vei inota in cea mai curata apa de pe coasta Marii Negre. Oaspetii de la Orchidea pot folosi toate zonele libere de plaja si pot folosi propriile parasolare si sau pot inchiria un parasolar mobil de la hotel la un pret special. In pretul pachetului nu sunt incluse sezlonguri si umbrele de soare pe plaja din Albena.
In Orchidea 3* te poti bucura de o piscina minerala exterioara si de o piscina pentru copii cu un mini parc acvatic, atent supravegheat de salvamari.
Utilizarea piscinelor dupa ora 18:00 nu este recomandata.
Animale de companie (max. 4 kg): 20lv pe noapte; numai dupa aprobarea hotelierului.
Fara animatie in hotel. Oaspetii se pot bucura de Sport Around.

NOU:
Serviciu de transfer cu autobuzul in statiune: contra cost.
Scara rulanta in statiune: cu plata.

Parcare:
Autogara: 5 lv/24h si intrare.
Zona albastra: 10 lv/24h si intrare.
Zona verde: 20 lv/24h si intrare (pana la 01.07. si dupa 01.09); 25 lv/24h (iulie si august).
Prin plata in avans a parcarii, oaspetii cazati pot intra si parasi zona cu plata de cate ori doresc (in perioada de timp platita).

***
Ora de check-in pentru hoteluri de 2* si 3*: dupa ora 14:00
Ora de check-out pentru hoteluri de 2* si 3*: inainte de ora 11:00
*Rezervarile All Inclusive incep cu gustarea de dupa-amiaza in ziua sosirii si se termina cu pranzul in ziua plecarii.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.