Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul Dubrovnik de 3 stele a fost renovat in anul 2020 si este situat in zona plina de verdeata a golfului Lapad, pe o strada pietonala fermecatoare cu numeroase restaurante si cafenele. Oaspetii se pot relaxa savurand o ceasca de cafea aromata la cafe-bar si se pot delecta cu o gama larga de bauturi si de specialitati din peste si carne la restaurantul care are si o terasa placuta. In zona din imediata apropiere a hotelului Dubrovnik se afla terenuri de tenis, magazine de cadouri si suveniruri, un loc de joaca pentru copii si o oferta bogata de excursii cu barca si autobuzul. Centrul vechi al orasului Dubrovnik este usor accesibil cu un autobuz care ofera legaturi directe, a carui statie se afla la 50 de metri de hotel.

Localizare: Hotelul Dubrovnik este situat la doar 80 de metri de renumita plaja Lapad, la 3 km de centrul orasului si la 23 km de Aeroportul International din Dubrovnik.

Dotari camere: Hotelul detine 22 de camere si 4 apartamente spatioase si confortabile, toate dotate cu aer conditionat, wifi, TV satelit, minibar, telefon, seif, frigider, baie cu dus sau cada si uscator de par.

Facilitati hotel: Hotel Dubrovnik pune la dispozitia clientilor sai receptie 24 de ore, wifi, acces direct la plaja, zona pentru fumat, parcare, camera pentru bagaje, seif, serviciu de spalatorie, restaurant (cu meniu special pentru copii), bar, cafenea, room service, salon de infrumusetare.

Clasificare oficiala: 3 stele

Pagina web: https://hoteldubrovnik.hr/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie