Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartamente Buildings cm


Descriere

Apartament Luxor 1 Stefan Resort
Apartamentul face parte din Complexul Stefan Resort, este situat la malul marii, in Mamaia Nord, unul dintre cele mai noi complexuri rezidentiale din statiune.
Complexul Stefan Resort este un complex nou, construit cu foarte mare atentie si amenajat in cele mai mici detalii, iar din acest motiv il face sa fie unul dintre cele mai cautate locuri de cazare din statiunea Mamaia Nord.
Apartamentul Luxor 1 Stefan Resort este o locatie primitoare, cu mobilier nou si de foarte buna calitate. Apartamentul este amenajat cu atentie, astfel incat sa va ofere tot confortul de care aveti nevoie. Apartamentul este alcatuit din 2 camere care va pun la dispozitie pat matrimonial in dormitor, canapea extensibila in living, smart TV, dressing, baie si bucatarie. Bucataria este mobilata si utilata modern cu electronice si electrocasnice, cele mai noi si de cea mai buna calitate. Datorita capacitatii mari de care dispune apartamentul, se pot gazdui 4 persoane, fapt pentru care apartamentul este potrivit pentru familii cu copii, dar nu numai.
Distanta pana la plaja : 20 m
2 camere (dormitor + living) a 62 mp
Locuri de cazare : 4 + 1 copii
Mamaia Nord, strada Promenada nr. 33-35, Bl C2, et. parter, ap. 17, complex Stefan Resort
Complexul Stefan Resort dispune de 2 restaurante, gelaterie, lounge ( bar + terasa ).


Apartament Luxor2 Stefan Resort
Este situat la malul marii in unul dintre cele mai noi resorturi din Mamaia Nord. Stefan Resort va ofera un concediu de vis pe litoralul romanesc. Complexul se afla la Promenada, chiar la buza marii, iar din acest motiv il face sa fie unul din cele mai cautate locuri de cazare din Statiunea Mamaia.
Apartamentul Luxor 2 Stefan Resort, este alcatuit din 2 camere si va pune la dispozitie un pat matrimonial in dormitor, canapea extensibila in living, 2 smart Tv, dressing si bucatarie. Bucataria este mobilata si utilata modern cu electronice si electrocasnice noi, de buna calitate. De pe terasa va puteti bucura de rezele soarelui, briza marii si de un view superb la mare. Datorita spatiului pe care il are, capacitatea de gazduire este de 4 persoane, astfel ca apartamentul este potrivit pentru familie cu copii, dar si pentru un grup de prieteni pusi pe distrctie. Distanta pana la plaja: 20m, 2 camere (dormitor,living)-62mp, Locuri de cazare: 4 adulti si un copil, Complexul Stefan Resort dispune de 2 restaurante: gelaterie, lounge (bar, terasa), Piscina in aer liber pentru adulti si copii, Loc de joacca pentru copii.
Distanta pana la plaja : 20 m
2 camere (dormitor + living) a 62 mp
Locuri de cazare : 4 + 1 copii
Mamaia Nord, strada Promenada nr. 33-35, Bl C2, et. 6, ap. 608, complex Stefan Resort
Complexul Stefan Resort dispune de 2 restaurante, gelaterie, lounge (bar + terasa).

Turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati contra cost ale complexului:
Piscine in aer liber pentru adulti si pentru copii
Loc de joaca pentru copii


Studio Green Wave Stefan Resort
Apartamentul este situat in Mamaia Nord, in complex Stefan Building , una din cele mai bune zone, avand acces rapid la punctele de interes ale statiunii (in zona gasiti cele mai selecte plaje, o varietate de restaurante si magazine alimentare. Este o locatie perfecta pentru a va bucura de liniste, dar amplasat si relativ aproape (5-7 minute de zona de cluburi).
Fiind compus din doua camere, terasa cu vedere spre mare, apartamentul ofera capacitate de gazduire pentru 4 persoane, avand un pat matrimonial in dormitor si o canapea extensibila in living.
In zona gasiti o diversitate de restaurante, cu specific diferit. Intr-o arie de 500m gasiti mai multe plaje (astfel, va puteti alege zona unde doriti sa va petreceti ziua relaxant si sa va bucurati de soare).
Apartamentul este foarte spatios, fiind amplasat intr-o cladire noua. Acesta beneficiaza de un interior placut si relaxant, oferind o priveliste de vis de pe terasa.

Proprietatea are aparat de aer conditionat, precum si TV cu o diagonala de 110 in living si TV in dormitor de 108, cu o gama variata de posturi. Oaspetii nostri au acces nelimitat la internet prin wi-fi de mare viteza, electrocasnice (apartamentul fiind dotat cu tot ce este necesar), precum si loc de parcare in incinta complexului in limita disponibiliatatii.


Distanta pana la plaja: 20 m
2 camere (dormitor + living) a 62 mp
Balcon cu vedere la mare

Taxele locale se achita la fata locului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.