Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartamente Onix Blue


Descriere

Va prezentam un complex situat în Mamaia Nord, în una din cele mai bune zone având acces la plaja și la câteva puncte de interes ale stațiunii. Este o locație perfecta pentru a va putea relaxa și a petrece timp cu familia sau cu prietenii.

Complexul Onix Blue este un loc minunat pentru o vacanță în familie, deoarece are un loc de joacă special amenajat pentru copii. Aici, cei mici se pot distra în voie, având acces la diverse structuri de joacă sigure și distractive. Este locul perfect pentru ca cei mici să se bucure de timpul lor liber și să se distreze în siguranță.

Din acest grup fac parte Apartamentul Happy Home si Studio Selena , acestea sunt spațioase, amplasate într-o clădire noua și care beneficiază de un interior plăcut si relaxant pentru a spori confortul turiștilor.

Proprietatatile sunt dotate cu aer condiționat, smart TV având o gama variata de posturi, internet nelimitat de mare viteza prin Wi-Fi, cât și electrocasnice de calitate incluzând și mașina de spălat rufe.

Acestea se afla in complex Onix Blue pe strada D25, nr.5 .

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Wi-Fi
Lift
Loc de joaca exterior pt. copii
Fumatul interzis
Canale TV copii
Cheie acces
Cafenea
Terasă
Aer condiționat
Plajă
Parcare pe stradă
Loc de joacă copii
Grădină

Locatie