Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartamente Stefan Resort


Descriere

Va punem la dispozitie un complex de apartamente superbe la malul marii, in Stefan Resort intr-un bloc nou construit cu finisaje de calitate, pentru a oferi clientilor un ambient cat mai placut si relaxant.

Apartamentele sunt decomandae, compuse din 2 camere, dormitor, living, baie si bucatarie cu loc de luat masa separat. Datorita spatiului generos pe care il au apartamentele, capacitatea de gazduire este de 4 persoane in fiecare apartament. Deasemenea, acestea au balcon cu terasa si vedere la malul marii.

Complexul este situat printre cele mai frumoase zone din Mamaia Nord datorita restaurantelor si teraselor cu vedere spre mare cât si a plajelor selecte din zona.

Fiecare camera este dotata cu aer conditionat, smart TV si Wi-Fi de cea mai buna calitate. Bucataria este mobilata si utilata cu electronice si electrocasnice noi sporind astfel confortul casei cât si ale gospodinelor.

Zona Mamaia Nord este adesea cea mai cautata de pe litoralul romanesc, deoarece aduce asupra sa, multe facilitati si se gaseste in zona tot ce este de interes pentru un sejur complet si perfect la malul marii.

Datorita amplasarii, Resort Stefan este la o mica distanta de zona de distractii, si anume cluburile.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Lift
Fumatul interzis
Monitorizare video 24h
Canale TV copii
Cheie acces
Camere nefumători
Terasă
Parcare pe stradă
Aer condiționat
Plajă

Locatie