Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul este situat in Mamaia Nord, la numai 50 m de plaja, in cadrul Complexului Marina Regia Residence Este un loc administrat, securizat si supravegheat, oferind un standard ridicat de confort, siguranta si intimitate.

Descriere: Hotelul face parte din resortul Marina Regia Residance, fiind unul din cele mai exclusiviste hoteluri din zona si pastrand nealterat magnificul sarm istoric. Arcadia Hotel , primul Boutique-Hotel de pe litoralul romanesc al Marii Negre, reusestete sa imbine stilul francez sudic cu cel nord african, formand o combinatie spectaculoasa intre vechi si nou. Cu o capacitate de 24 de camere si 2 suite, Arcadia Hotel, este unul din cele mai exclusiviste hoteluri din zona In incinta resortului, langa Arcadia Hotel, se afla restaurantul Colonial Club, unde veti fi incantati de preparatele deosebite din bucataria internationala.

Camere: Arcadia Hotel, primul Boutique-Hotel de pe litoralul romanesc al Marii Negre, reuseste sa imbine stilul francez sudic cu cel nord african, formand o combinatie spectaculoasa intre vechi si nou.
Cu o capacitate de 24 de camere si 2 suite, Arcadia Hotel 4*, este unul din cele mai exclusiviste hoteluri din zona care pastreaza nealterat magnificul sarm istoric. Camerele sunt spatioase, fiind decorate in stil propriu, repartizate astfel:
- 6 camere Duble Standard, Camere cu paturi matrimoniale. 4 Camere Double Standard pot gazdui si un copil de pana la 11 ani (baby cot/pat suplimentar). 2 Camere Double Standard pot gazdui maxim 2 persoane. Situate la etajul 3.
- 14 camere Duble Deluxe, Camere cu paturi matrimoniale si terasa. Situate la parter, etaj 1 si etaj 2.
- 2 camere Duble Deluxe Family, Camere cu paturi matrimoniale, fotoliu extensibil si terasa. Situate la etajele 1 si 2
- 2 camere Teen, Camera cu un pat single . Nu se pot instala paturi suplimentare. Situate la etajul 3, cu vedere spre resort.
- 1 Marrakesh suite - 2 dormitoare cu pat matrimonial, 2 grupuri sanitare, living, salonas. Nu se pot instala paturi suplimentare Situat la etajul 3.
- 1 Provence suite - 2 dormitoare cu pat matrimonial, 2 grupuri sanitare, living, terasa. Nu se pot instala paturi suplimentare Situat la etajul 1.

Facilitati camere:
- aer conditionat centralizat, cabina de dus, terasa, IP TV -televiziune prin internet (acces internet); seif, minibar; telefon.

Facilitati hotel:
Imperia SPA (piscina interioara, hamam, sauna uscata, sauna umeda, sala de fitness, tratamente corporale si faciale) centru medical ; piscina interioara/exterioara si pentru copii; lift; room service; concierge; parcare; spalatorie/calcatorie; acces internet; restaurant; bar; terasa exterioara; loc de joaca pentru copii, plaja complet utilata si dotata; camera pentru bagaje; camere pentru nefumatori.

Restaurant:
in incinta resortului, langa Arcadia Hotel , se afla restaurantul Colonial Club, unde veti fi incantati de preparatele deosebite din bucataria internationala. Interiorul ofera un cadru elegant si rafinat, aici organizandu-se petreceri private, mese festive, aniversari, petreceri pentru copii, etc.
Micul Dejun(M): Locatia: Restaurant Arena din cadrul Arena Regia Hotel& Spa 5* Interval orar : 8:00 a 10:00 (cca. 150 m distanta).
Micul dejun va fi servit in sistem set meniu sau bufet suedez (pentru minim 20 persoane).

Politici copii:
- 0-2 ani: gratuitate la cazare si masa - in functie de disponibilitate si in urma unei rezervari se acorda baby cot
3-11 ani: 30 euro / noapte / camera reprezentand cazarea cu md. in urma unei rezervari si in limita disponibilitatii se poate acorda pat suplimentar.

Sala de conferinte:
O alta facilitate o reprezinta sala de conferinta care are o capacitate de 30 de locuri, fiind dotata cu videoproiector, calculator cu acces internet, flip chart si aer conditionat.

Facilitati:
Localizat in incinta resortului Marina Regia Residence , oaspetii hotelului Arcadia pot avea acces la facilitatile oferite de Arena Regia Hotel & Spa, si anume: restaurantele Arena si Romeo & Juliet, Infinity Pool (piscina exterioara), Sali de conferinta, Imperia Spa.

Imperia Spa combina armonios cele mai noi tratamente senzoriale si de frumusete (Wellness Spa) cu terapii traditionale (Beauty & Health).
Va punem la dispozitie 17 cabinete gandite sa ofere o atmosfera eleganta si confortabila, dotate cu cele mai moderne si performante echipamente pentru a va oferi tratamente cu efecte incredibile.
Dintre facilitati amintim: piscina interioara cu jacuzzi, cascada de apa pentru masaj cervical si contracurent, sauna umeda si finlandeza, spa pentru doi, manichiura si pedichiura precum si estetica faciala.
Unic pe litoralul romanesc este hamam-ul unde se desfasoara adevarate ritualuri senzoriale.

Imperia Spa va aduce un spa brand de top: Elemis, numarul 1 in materie de spa in Marea Britanie. La acestea se adauga brand-urile autohtone Gerovital si Pell Amar cu beneficii miraculoase asupra corpului.
Oferim programe balneologice cu traditie si tratamente anti-imbatranire cu Gerovital H3,
Tratamentele au la baza namolul de Techirghiol, sarea de Bazna si plante terapeutice din zona montana, combinand modernul cu traditionalul in materie de balneologie si nu in ultimul rand cu profesionalismul personalului specializat.

Arena Regia Hotel & Spa 5* beneficiaza de o luxoasa piscina interioara inspirata de stilul Romei Antice, precum si de un infinity pool exterior si un bazin pentru copii.
Delectati-va cu bauturi calde sau racoritoare de la bar in timp ce va relaxati la piscina.

Sala de fitness perfect proportionata va ofera o gama variata de aparatura de inalta performanta intr-o ambianta intima si relaxanta. Aveti acces la cele mai noi echipamente cardio si de forta care va vor satisface toate nevoile.

Arena Regia Hotel & Spa 5 * este locatia ideala pentru conferinte si evenimente corporate. Va oferim spatii (4 sali de conferinta) elegante complet echipate pentru orice fel de eveniment, de la intalniri restranse pana la conferinte si evenimente de mare anvergura.

Echipa noastra de evenimente va sta la dispozitie pentru a va ajuta cu toate aspectele organizarii, inclusiv cerinte de tehnologie si decoratiuni interioare.

Pentru ca experienta corporate a oaspetilor dumneavoastra sa fie completa, va punem la dispozitie 3 terenuri de tenis si unul de fotbal (cu nocturna) dar si o zona pe plaja unde se pot organiza diferite competitii si activitati.

Plaja Marina Regia este complet administrata si pazita de catre resort mentinand astfel un grad ridicat de igiena, confort si intimitate.
Complet echipata cu sezlonguri si umbrele, este cea mai generoasa plaja din nordul statiunii Mamaia (10,000 mp) oferind astfel posibilitatea desfasurarii de activitati diverse atat pentru adulti cat si pentru copii.
Plaja Marina Regia este certificata Blue Flag - certificat ecologic care asigura recunoasterea internationala a calitatii plajei si reprezinta o importanta garantie pentru turisti ca plaja pe care o viziteaza se afla printre cele mai bune din lume.
Beach Bar-ul Opium Garden amplasat pe plaja reprezinta locul ideal unde va puteti savura bautura sau cocktail-ul preferat si unde va puteti adaposti de soarele puternic in orele de varf.

Incepand cu sezonul 2022, se va incasa la check-in o taxa speciala pentru promovarea turistica in cuantum de 1% din valoarea tarifului de cazare exclusiv T.V.A., pentru fiecare noapte de cazare, conform HCL nr 2/10.02.2022

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie