Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Mediteranean (fost Mercur Minerva)


Descriere

Localizare: Complex Mediteranean este amplasat pe faleza statiunii, in zona de nord, la aproximativ 50 de metri de plaja, intre hotelurile Modern si Rex si la 1 km de Cazino.
Camere:
Camerele duble standard au suprafata de 17.5 mp si sunt dotate cu pat matrimonial/twin, baie proprie, TV LED, aer conditionat, racitor, intenret wireless gratuit, de mare viteza. Toate camerele duble au balcon. Accesul in camere se face cu cartele magnetice. Capacitatea maxima a camerei este de 2 adulti+2 copii pana in 14 ani sau 3 adulti+1 copil pana in 10 ani.
Camerele
duble family sunt camere duble stanard cu pat matrimonial si doua paturi supraetajate. Sunt dotate cu baie proprie, TV LED, aer conditionat, racitor, produse de igiena personala, intenret wireless gratuit de mare viteza. Accesul in camere se face cu cartele magnetice. Camerele family sunt impartite in cele doua hoteluri Mercur si Minerva. Capacitatea maxima a camerei este de 2 adulti si 2 copii pana in 14 ani sau 3 adulti si un copil pana in 14 ani.
Camere comunicante sunt formate dintr-o camera cu pat matrimonial si o camera de tip twin care comunica printr-o usa. Fiecare camera este dotata cu baie proprie, TV LED, aer conditionat, racitor, produse de igiena personala, internet wireless gratuit, de mare viteza. Accesul in camere se face cu cartele magnetice. Camerele comunicante sunt impartite in cele doua hoteluri Mercur si Minerva. Capacitatea maxima a camerei este de 4 adulti si 4 copii pana in 14 ani.
Studiouri Vila sunt amplasate la parterul vilei 30- au o suprafata de aroximativ 35 mp, sunt dotate cu pat matrimonial si canapea extensibila de 2 locuri, baie proprie, TV LED, aer conditionar, racitor, internet wireless gratuit, de mare viteza, uscator de par, halate de baie, papuci, prosoape de plaja, produse de igiena personala. Accesul in studiouri este permis cu cartele magnetice. Studiourile au terasa proprie cu masa, scuane si umbrela. Capacitatea maxima a studioului este de 4 adulti si 1 copil pana in 10 ani sau 3 adulti si 2 copii unul pana in 10 ani si unul pana in 14 ani sau 2 adulti si 3 copii, din care un copil pana in 10 ani.
Apartamente Vila sunt situate in vila 30 - pe etajele 1 si 2, au o suprafata de aproximativ 55 mp si sunt formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila, baie proprie cu cada, TV LED, aer conditionat, racitor, internet wireless gratuit, de mare viteza, uscator de par, halate de baie si papuci de unica folosinta, prosoape de plaja, produse de igiena personala. Accesul in apartamente se face cu cartele magnetice. Capacitatea maxima a apartamentului este de 4 adulti si 1 copil pana in 10 ani sau 3 adulti si 2 copii: unul pana in 10 ani si unul pana in 14 ani sau 2 adulti si 3 copii, din care un copil pana in 10 ani.

Tipuri de masa:
- micul dejun se serveste in regim bufet suedez intre orele 8.00-10.00- bauturi non alcoolice incluse in timpul micului dejun: sucuri acidulate si neacidulate, cafea, ceai, apa plata si carbogazoasa. Clientii au acces la piscinele complexului- umbrele si sezlonguri la piscine in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la piscina), in intervalul 8.00-20.00, doar pentru clinetii hotelului. Sunt interzise rezervari pentru sezlonguri; parcare gratuita pentru persoanele cazate in studiouri si apartamente. Acces la toate locurile de joaca pentru copii, acces gratuit la terenurile de sport (volei/tenis)- asigurarea echipamentului in limita disponibilului, intenret wireless gratuit. Produsele oferite la mic dejun se vor consuma doar in incinta restaurantului, pe parcursul desfasurarii mesei
- demipensiune- mic dejun si pranz- servite in regim bufet- mic dejun 8.00-10.00, pranz 13.00-15.00. Pranzul se serveste incepand cu a doua zi de cazare si se termina cu pranzul din ziua plecarii. Bauturile incluse numai in timpul meselor: bauturi non alcoolice- sucuri acidulate si neacidulate draft, cafea, ceai, apa plata si carbogazoasa; bauturi alcoolice: lichior, vodka, whiskey, vinuri la draft (alb si rosu), bere draft.Clientii au acces la piscinele complexului- umbrele si sezlonguri la piscine in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la piscina), in intervalul 8.00-20.00, doar pentru clinetii hotelului. Sunt interzise rezervari pentru sezlonguri; parcare gratuita pentru persoanele cazate in studiouri si apartamente. Acces la toate locurile de joaca pentru copii, acces gratuit la terenurile de sport (volei/tenis)- asigurarea echipamentului in limita disponibilului, intenret wireless gratuit. Turistii au obligativitatea de a purta bratara pe care o primesc la cazare pe perioada sejurului. Serviciile de masa demipensiune sau all inclusive se vor asigura bufet suedez sau meniu cu variante la alegere, in functie de numarul minim de turisti. Bufetul va fi organizat incepand de la minim 60 de persoane. Nu este permisa folosirea prosoapelor din camera la piscina. Produsele oferite la mic dejun si pranz se vor consuma doar in incinta restaurantului, pe parcursul desfasurarii mesei
- all inclusive- mic dejun/pranz/cina- servite in regim bufet- mic dejun 8.00-10.00, pranz 13.00-15.00, cina 19.00-21.00. Pentru turistii care achizitioneaza pachetul all inclusive servesc cina in prima zi de cazare, mic dejun, dejun si cina in urmatoarele zile ale sejurului, iar in ziua plecarii (check-out) beneficiaza de mic dejun si dejun. Bauturile incluse numai in timpul meselor: bauturi non alcoolice- sucuri acidulate si neacidulate draft, cafea, ceai, apa plata si carbogazoasa; bauturi alcoolice: lichior, vodka, whiskey, vinuri la draft (alb si rosu), bere draft.Clientii au acces la piscinele complexului- umbrele si sezlonguri la piscine in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la piscina), in intervalul 8.00-20.00, doar pentru clinetii hotelului. Sunt interzise rezervari pentru sezlonguri; parcare gratuita pentru persoanele cazate in studiouri si apartamente. Acces la toate locurile de joaca pentru copii, acces gratuit la terenurile de sport (volei/tenis)- asigurarea echipamentului in limita disponibilului, intenret wireless gratuit. Turistii au obligativitatea de a purta bratara pe care o primesc la cazare pe perioada sejurului. Serviciile de masa demipensiune sau all inclusive se vor asigura bufet suedez sau meniu cu variante la alegere, in functie de numarul minim de turisti.Nu este permisa folosirea prosoapelor din camera la piscina. Produsele oferite la mic dejun, pranz si cina se vor consuma doar in incinta restaurantului, pe parcursul desfasurarii mesei. hotelul isi rezerva dreptul de a decide asupra sortimentelor de bauturi si alimente pe care le va oferi turistilor in sistemul all inclusive.

Animale de companie: nu este permis accesul in complex cu animale de companie


Atractii turistice: Telegondola, Satul de Vacanta. De
asemenea, plaja gazduieste diverse sporturi nautice, concursuri si multa
distractie.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie