Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Imparatul Romanilor


Descriere

Fondat in 1555, Hotelul Imparatul Romanilor este un monument arhitectural de o inestimabila valoare culturala in peisajul Sibiului, oras cu o indelungata si prospera civilizatie europeana, de inspiratie germana. Reconstruit in 1895, pe trei nivele hotelul ramane un simbol al burgului medieval.
Situat in centrul istoric, la mijlocul principalei artere comerciale, hotelul se bucura de imediata apropiere a celor mai importante obiective turistice si civice.
De-a lungul secolelor, o seama de personalitati ale vietii internationale au fost oaspetii Casei Imparatul Romanilor.
Oaspetii au la dispozitie 160 locuri de cazare, in 93 de camere dotate cu baie proprie, cablu TV, telefon radio, minibari; apartament prezidential, 10 apartamente / 25 garsoniere / 32 camere duble / 25 camere single.
Hotelul dispune de de piscina, jacuzzi, sauna, masaj si sala de fitness, sala de conferinte, lobby spatios, acces wireless la reteaua internet.
Facilitati existente in camera: linie telefonica cu acces international, detector de incendii pe coridoare, TV cablu cu 25 canale, camere pentru fumatori si nefumatori, minibar, uscator.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.