Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PENSIUNEA POPASUL DOMNESC


Descriere

Popasul Domnesc se afla langa Manastire Vorenet si are vedere la peretele vestic al acesteia, unde este pictata Judecata de Apoi. Proprietatea ofera un serviciu gratuit de transfer de la Gura Humorului. Facilitatile includ o piscina interioara si un centru spa.


Toate camerele de la Popasul Domnesc au minibar, baie moderna cu dus si uscator de par, precum si balcon. Toate ofera WiFi gratuit eai TV cu ecran plat cu canale prin cablu.


Proprietatea pune la dispozitie un centru spa si de wellness, inclusiv o piscina cu sistem de incalzire si functii de hidromasaj si cromoterapie. La un cost suplimentar, oaspeti au acces la o cada cu hidromasaj, o sauna uscata si o sauna umeda.


Restaurantul in stil taverna are semineu si o terasa de vara, servind preparate romanesti traditionale si mancaruri internationale.


Hotelul Popasul organizeaza vizite la atractii turistice din apropiere, printre care Manastirea Humor, situata la numai 7 km. De asemenea, are un magazin cu articole pentru schi chiar langa partiile Soimul, la 6 km de hotel. In plus, oaspetii au la dispozitie un serviciu de transfer de la/la aeroport si un serviciu gratuit de transfer la gara Gura Humorului, aflata la 5 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.