Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere Studioul Alex este constituit din doua corpuri de cladire structurate pe doua nivele. Alex studio pune la dispozitia turistilor un spatiu de socializare organizat cu mese si scaune, piscine, sezlong-uri, umbrelute si un mic bar la piscina.
Localizare Studio Alex este pozitionat foarte aproape de zona centrala a statiunii Laganas, la numai 8 km de orasul Zante, capitala insulei Zakynthos si 16 km de statiunea Tsilivi.
Dotari camere
Camerele sunt dotate cu chicineta utilata,cafetiera, frigider, televizor, A/C(contra cost), seif(contra cost),baie cu dus. Studioul beneficiaza de camere spatioase care pot acomoda maxim 3 adulti.
Facilitati studio

Gratuite:
-prosoape la baie
-sapun/sampon
-hartie igienica
-acces la piscina
-sezlong-uri gratuite la piscina
Contra cost: A/C, seif
Facilitati copii (doar daca exista)
Studioul beneficiaza de piscina cu sectiune pentru copii.
Plaja
o plaja se gaseste la 50m distanta
o este o plaja cu nisip
sezlongurile sunt gratuite la piscina, pe plaja sunt contra cost.

Website
Alte informatii
Studioul Alex este un studio clasificat la 3*, curat, spatios pozitionat la 400m de centrul statiunii , foarte aproape de plaja.
Strada principala a statiunii Laganas, renumita pentru cluburile si viata de noapte activa se gaseste la 400m distanta, astfel incat turistii pot petrece o noapte linistita in camera sau pot ajunge imediat in centrul distractiei.
In imediata apropiere a unitatii de cazare se gaseste un supermarket, plaja statiunii si insula Cameo-un punct de atractie important al insulei Zakynthos.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie