Italia Milano… Allora andiamo!… Image
Tarif de la:325 €pachet/persoana
Perioada: 20.05.2020 - 17.06.2020
Tip de masa: Demipensiune
Vizualizare preturi Rezerva acum


Italia Milano… Allora andiamo!…

În această călătorie avem ocazia să descoperim:

Milano – Lugano – Lacul Maggiore –  Lacul Como –  Verona – Sirmione – Mantova – Cremona – Genova  – Portofino

Cand spui Milano gandul iti zboara la cele mai noi tendinte din lumea modei… dar capitala Lombardiei are multe alte lucruri interesante de descoperit.

Toata regiunea de nord a Italiei este  bogata in catedrale, muzee, teatre si peisaje naturale de iti taie respiratia.

Haide cu noi in aceasta aventura sa le descoperim pe toate!

Italia Milano… Allora andiamo!…

Moment de ragaz:

Arunca o privire in lojele teatrului si admira interiorul somptuos si candelabrele uriase. Ar trebui sa vizitezi Museo Teatrale alla Scalla, care este un colt al teatrului, ce contine amintiri din lumea operei, costume, portrete si jobenul lui Verdi.

Top atractii :

 1. Milano este principalul oraș din Italia de nord. Se află pe câmpiile Lombardiei, una dintre cele mai dezvoltate regiuni urbane ale Italiei. Milano este de asemenea recunoscut ca una din capitalele modei și design-ului, metropola Lombardiei fiind faimoasă prin casele de modă și cochetele ei magazine, cum ar fi cele de pe via Montenapoleone sau din renumita Galleria Vittorio Emanuele II din Piazza Duomo (considerată a fi cel mai vechi shopping mall al lumii). Locuitorii din Milano sunt cunoscuți sub numele de Milanesi sau, informal, Meneghini sau Ambrosiani.
 1. Genova este capitala Liguriei și pricipal port de deservire al insulelor Corsica și Sardinia. Orasul impresioneaza prin palatele sale care sunt mai spectaculoase decat in orice alt loc din Italia . Palatele genoveze au facut ca acestei destinatii sa i se atribuie denumirea „La Superba”. Pe langa a fi superb, Genova este supranumit si „orasul vertical” – veti ramane surprinsi cum strazile devin abrupte odata ce parasiti portul si va continuati periplul pana la poalele Muntilor Apenini.
 1. Ne așteaptă poezia Veronei. Povestea Julietei și a lui Romeo și-a pus amprenta asupra acestui oraș pentru totdeauna. Așa că pornim cu sufletul deschis spre iubire în acest oraș adorat de turiști pentru tumultul său arhitectonic, culinar și pentru posibilitatea de a vedea artă la tot pasul. Vedem, desigur, balconul Julietei, unde Romeo își declara iubirea cu cel mai trist final din lume. Aproape uităm că legenda celor doi îndrăgostiți a luat naștere din condeiul lui William Shakespeare și ne lăsăm purtați de poveste. În curtea casei cu balconul, se află o statuie de bronz a Julietei. Se spune că dacă o atingi, vei avea noroc în dragoste. Nu strică să ne asigurăm!

Italia Milano… Allora andiamo!…

Preţul include

 • Bilet de avion Bucuresti – Milano-Linate şi retur;
 • 7 nopţi cazare la hotel de 4*  în regim de demipensiune (mic dejun şi cină).
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
 • Excursie optionala Monza.

*Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea, insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.

Nu sunt incluse în preţ

 • Taxa aeroport 95 Eur
 • Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv in excursiile optionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe si cheltuieli personale.
 • Excursiile optionale pentru grup minim 30 de persoane;

reduceri& suplimente

 • Supliment SGL: 180 euro
 • Persoanele cu vârsta sub 55 ani care nu au insotitor peste 55 ani: platesc supliment 50 euro;

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

Italia Milano… Allora andiamo!…


Date de plecarePret/persoana/pachetRezerva
20.05, 27.05, 03.06, 10.06*, 17.06.2020*325 EuroRezerva
 • Supliment 20 € pentru plecarile 10.06, 17.06.2020

bonusuri

 • Reducere 10% la achitarea din tara a 3 excursii opționale pentru posesorii de card Senior Voyage CLUB CARD.
 • Excursie optionala Bergamo pentru posesorii de card.