Kapahi Studio Insula Thassos Image
Kapahi Studio Insula Thassos ImageKapahi Studio Insula Thassos ImageKapahi Studio Insula Thassos ImageKapahi Studio Insula Thassos ImageKapahi Studio Insula Thassos Image
Tarif de la:59 €persoana/sejur
Perioada: 08.05.2019 - 25.09.2019
Tip de masa: Fara Masa
Vizualizare preturi


Kapahi Studio Insula Thassos

Localizare: Studiourile Kapahi sunt împrejmuite de măslini şi sunt localizate într-o zonă liniştită între staţiunile Pefkari şi Potos, la doar 400 de metri de plaja din Pefkari. Acestea se află la o distanţă mică de mers pe jos faţă de cafenele şi restaurante.

Plaja din satul Limenaria se află la 3 km distanţă de proprietate, în timp ce plaja din Potos se află la doar 500 de metri. Oraşul şi Portul Limenas se află la o distanţă de 50 km, iar aeroportul din Kavala este la aproximativ 85 km.

Plaja:Turiştii pot folosiplaja privată cu nisip de la Hotelul Kapahi Beach, amenajată cu şezlonguri şi umbreluţe, bar pe plajă sau pot merge cu uşurinţă spre plaja din Potos. Umbreluţele şi şezlongurile sunt contra cost.

Facilităţi hotel: Studiourile au fost renovate în totalitate în iarna anului 2012. Studiourile Kapahi sunt de tip self-catering şi oferă parcare gratuită. Oaspeţii pot folosi facilităţile de la Hotel Kapahi Beach situat la 5 minute de mers pe jos: bar la plajă, restaurant, internet Wi-fi. Studiourile oferă de asemenea un mic loc de joacă pentru copii şi acces direct către Potos.

Facilităţi camere: Camerele sunt echipate cu TV, minifrigider, aer condiţionat, chicinetă, cafetieră, ceainic electric, balcon. Fiecare apartament are 1 pat dublu şi 2 paturi supraetajate. Camerele pot găzdui de la 2 la 4 turişti. Camerele beneficiază de balcoane spaţioase şi decoraţii moderne şi relaxante.

Kapahi Studio Insula Thassos

 

Tariful include :

  • 7 nopţi cazare in dubla standard
  • Fara masa
  • Însoţitor de grup din partea agenţiei (la autocar);
  • Asistență turistică.

Tariful nu include :

  • Transport autocar la cerere 55 Euro/persoana 
  • Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno;
  • Taxele de intrare la obiectivele turistice și programe opţionale;
  • Alte taxe şi cheltuieli personale;
  • Bilet ferry boat Keramoti Thassos – Keramoti 10 €* /persoană
  • Taxa hotelieră – se achită la recepție de către client. Aceasta diferă ȋn funcție de clasificarea hotelului.

Supliment transport autocar din București  55 €/pers. 

Plecări cu autocar în fiecare Miercuri; Intrare la cazare in fiecare Joi.

Insula Thassos este inconjurata de plaje superbe de-a lungul intregii coaste. Unele dintre ele sunt ordonate si aglomerate, iar altele sunt linistite. Soseaua principala a insulei este intr-o stare foarte buna, permitand accesul turistilor catre multe dintre plajele Thassos-ului. Exista multe optiuni pentru doritorii de plaja, fiecare dintre acestea avand farmecul ei.

Dintre toate insulele greceşti, Thassos se evidenţiază prin unicitatea mondială a marmurei albe şi prin cultivarea celebrelor măsline de calitate superioară „throuba”. Printre produsele naturale, tradiţionale, pe care le poţi găsi în timpul unei vacanţe pe Insula Thassos, se află celebrul ulei de măsline, mierea, brânza feta, dulceţurile din fructe proaspete şi băuturile uzo şi tsipouro.

Fiind o insulă tipic grecească, Thassos este considerată raiul gulmanzilor datorită varietăţilor de preparate din bucătăria locală, bogată în legume, diferite specii de peşti şi fructe de mare. Oraşele Thassos, Limenaria și Potos sunt printre cele mai apreciate locuri pentru preparatele oferite, întrucât dispun de unele dintre cele mai bune restaurante și taverne de pe întreaga insula.

Mâncărurile din meniurile restaurantelor sunt scrise atât în limba greacă, cât şi în limba engleză, şi sunt o combinaţie între reţete locale şi reţete internaţionale. Dacă vreţi să încercaţi mâncarea tipic grecească este recomandat să vă documentaţi înainte pentru a şti ce să cereţi, în funcţie de perioada zilei.

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Reducere early booking deja aplicata pentru rezervare pana la 31.03.2019.

Kapahi Studio Insula Thassos


Date de plecarePret/persoana/pachet Rezerva
08.0559 EuroRezerva
15.05, 22.0574 EuroRezerva
18.09, 25.0986 EuroRezerva
29.05, 05.06, 12.06101 EuroRezerva
11.09116 EuroRezerva
04.09128 EuroRezerva
19.06, 26.06, 28.08149 EuroRezerva
03.07, 10.07165 EuroRezerva
17.07, 24.07, 31.07, 07.08, 14.08, 21.08198 EuroRezerva