Last Minute Circuit Napoli Pompei Amalfi Septembrie 2018 Image
Last Minute Circuit Napoli Pompei Amalfi Septembrie 2018 ImageLast Minute Circuit Napoli Pompei Amalfi Septembrie 2018 ImageLast Minute Circuit Napoli Pompei Amalfi Septembrie 2018 ImageLast Minute Circuit Napoli Pompei Amalfi Septembrie 2018 ImageLast Minute Circuit Napoli Pompei Amalfi Septembrie 2018 Image
Tarif:690 €pachet/persoana
Perioada: 25.09.2018 - 02.10.2018
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi


Last Minute Circuit Napoli Pompei Amalfi Septembrie 2018

Napoli este cel mai mare oras din Italia de sud. Este una dintre capitalele regionale si se afla la mijlocul distantei dintre Vezuviu si zona vulcanica Campi Flegrei.

Napoli se situeaza pe malul nordic al golfului cu acelasi nume, in extremitatea sud-estica a Campiei Campaniene. Cartierele sud-estice ale orasului urca pe versantii Vezuviului. In partea nord-vestica este delimitata de zona vulcanica Campi Flegrei. Se afla la o distanta 232 km de Roma.

Cunoscuta in Italia drept Costiera Amalfitana aceasta zona turistica se afla in partea sudica a Peninsulei Sorrentine, in provincia Salerno. Linia de coasta care se identifica cu regiunea Amalfi se intinde intre orasele Positano – la vest si Vietri sul Mare – la est.

Last Minute Circuit Napoli Pompei Amalfi Septembrie 2018

Intreaga coasta, extrem de abrupta si cu niste peisaje absolut fantastice, este strabatuta de o sosea care pe alocuri a fost sapata in stanca sau cocotata pe poduri si cornise.

Pompeii a fost un oraș roman în apropierea orașului Napoli, în regiunea Campania din Italia. În urma erupției vulcanului Vezuviu din 24 august 79 d.Hr., la numai o zi după sărbătoarea numită Vulcanalia, închinată zeului Vulcanus, orașul Pompeii a fost distrus și acoperit de un strat gros de cenușă și piroclastite.

Abia în anul 1748 a fost redescoperit întâmplător, după ce mai întâi Herculaneum, o altă localitate distrusă de aceeași erupție a Vezuviului, fusese descoperită în 1738. Cercetările arheologice au scos la iveală o imensă cantitate de informații detaliate despre viața citadină în Imperiul Roman la culmea dezvoltării sale. În prezent, Pompeii este una dintre cele mai importante atracții turistice ale Italiei.

Last Minute Circuit Napoli Pompei Amalfi Septembrie 2018

Last Minute Circuit Napoli Pompei Amalfi Septembrie 2018

Tariful include :

  • Bilet de avion
  • Taxele de aeroport ;
  • 7 nopţi de cazare cu mic dejun
  • Masina inchiriata pentru 7 zile inclusa

Tariful nu include :

  • Alte taxe si cheltuieli personale
Locatie Hotel Nopti Tip camera Mese
Napoli Hotel Airone 3* 2 Standard Room Mic dejun
Pompei Hotel Santuario 3* 1 Standard Room Mic dejun
Amalfi Hotel Bellevue Suites 3* 4 Standard Room Fara mese incluse

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

Last Minute Circuit Napoli Pompei Amalfi Septembrie 2018


Data de plecarePret/persoana/pachetRezerva
25.09.2018690 EuroRezerva