Legoland Germania Castelul Regelui Cavalerului Image
Legoland Germania Castelul Regelui Cavalerului ImageLegoland Germania Castelul Regelui Cavalerului ImageLegoland Germania Castelul Regelui Cavalerului ImageLegoland Germania Castelul Regelui Cavalerului ImageLegoland Germania Castelul Regelui Cavalerului Image
Tarif de la:573 €pachet/persoana
Perioada: 20.04.2019 - 30.09.2019
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi Rezerva acum


Legoland Germania Castelul Regelui Cavalerului

Te invităm la Parcul de Distractii Legoland Günzburg

Acţiune, distracţie şi aventură te aşteaptă la Legoland Germania ! Parcul pentru familie din Günzburg, Bavaria se află la 90 minute de mers cu maşina de München şi Stuttgart, şi oferă vizitatorilor opt lumi interesante de aventură cu peste 50 de atracţii, spectacole, ateliere de lucru şi modele fascinante construite din milioane de piese ale popularului joc LEGO.
Oraşul Günzburg este situat în Bavaria, sudul Germaniei, între München şi Stuttgart, ambele oraşe se află la 90 minute distanţă de parc.

Legoland Germania Castelul Regelui Cavalerului

Trăieşte aventura în cele cele opt lumi tematice din Legoland Germania !
Faceţi cunoştinţă cu zonele de atracţie, şi anume: Miniland, Lego X-treme, Adventure Land, Knights Kingdom, Imagination, Lego City, Pirates Land. Fiecare zona este proiectată pentru copiii de toate vârstele care vor găsi multe atracţii pentru a explora LEGO, centrele de experiment, montagne russe, atracţii de apă şi spectacole. Întreagă familie se poate îmbarca pentru o zi de aventură şi descoperire într-o călătorie de neuitat. Vizitează MINILAND, atracţia principala a parcului şi descoperă. oraşe şi peisaje europene celebre, create în detaliu din 25 milioane de piese LEGO. Pentru a trăi o experienţă reală, oameni, maşini, nave, trenuri şi avione pot fi mutate dintr-o simplă apăsare a unui buton.

Aeronave şi bărci aşteaptă comandă ta ! Esti la câţiva paşi distanţă de Berlin, Frankfurt, Olanda, Veneţia şi Elveţia. În „Star Wars Universe” sunt cele mai faimoase scene din filmele Star Wars. Aproximativ 1,5 milioane de piese LEGO au fost folosite şi instalate pe 2000 de modele. Fanii mici şi mari pot călători alături de eroii preferaţi din film, prin cele şapte zone tematice STAR WARS.

Legoland Germania Castelul Regelui Cavalerului

Ţi-ai dorit vreodată să descoperi lumea piraţilor? Te aşteptăm în PIRATE LAND unde vei înfrunta periculoşii corsari. Nu uită de podul suspendat, ce duce către interiorul castelului cavalerilor în KNIGHTS’ KINGDOM. Cei mici se pot bucura de un moment medieval, imbrǎcaţi în costume de cavaler. Trăieşte la extrem în LEGO X-TREM ! Curse cu maşini, roller coaster cu camioane realizate din piese lego, bărci ce pot fi conduse pe valuri periculoase. Chistian Tour iti recomandă şi alte locuri atractive din Legoland: Kids Power Tower, Test Centre, Observation Tower, Duplo Playground, Gallery of Football Stars şi Lego Arena.

Legoland Germania Castelul Regelui Cavalerului

Pretul include :

  • Bilet avion zbor linie Tarom sau Lufthansa;
  • Taxa aeroport si bagaj cala
  • 2 sau 3 nopţi cazare in dubla Camera Regelui
  • Mic dejun;
  • 2 zile bilete de acces in parcul Legoland

Nu sunt incluse in pret :

  • Transfer aeroport-hotel-aeroport (optional, vezi variante in progam)
  •  Asigurare medicală de calatorie și asigurarea storno;
  • Taxele de intrare la obiectivele turistice;
  • Alte taxe și cheltuieli personale;
  • Programe opţionale.

Program Legoland: Parcul Legoland este deschis în perioada 28 Martie pana in 08 Noiembrie, zilnic ora 10:00-18:00.
Restaurante: Ai la dispoziţie peste 20 de restaurante, cafenele şi cofetării pentru toate gusturile în Legoland. Îţi recomandăm „Pizza Maria“, „Dino Grill“, „Schnitzel Depot“, Restaurant „Ritterschmaus“, Café „Arena
Internet: Acest serviciu este disponibil în Legoland Holiday Village pentru un cost suplimentar. Camerele superioare din satul de vacanţă au acces Wi-Fi gratuit.
Check in/Check out: Camera rezervată este disponibilă începând de la ora 15:30, iar în ziua plecării se eliberează până la ora 10:00.

Informatii si rezervari la PAN EUROPEAN TRAVEL

Legoland Germania Castelul Regelui Cavalerului


Date de plecarePret/pers/sejur 2 noptiPret/persoana/sejur 3 noptiRezerva
20.04.2019 - 30.09.2019573 Euro773 EuroRezerva

Un copil 0-1.99 ani GRATUIT la cazare si transport, achita 15 euro/taxa aeroport;

Un copil 2-3.99 ani  GRATUIT  la cazare  (fara pat suplimentar) , achita 109 euro transport Serviciile suplimentare (pat pentru copil) se achita la hotel.

Cum ajungem la Legoland?
Avion
Aveţi la dispoziţie cele două aeroporturi München şi Stuttgart, durata călătoriei este de 90 de minute. Puteţi opta pentru zbor direct cu Tarom sau Lufthansa din Bucuresti catre Munchen. Distanta de la aeroport: 115 km.

Legoland Germania Castelul Regelui Cavalerului

Tren/Shuttle
Din oraşul Günzburg este un serviciu de transfer direct către LEGOLAND.
Dacă doriţi să veniţi cu trenul, un serviciu de transfer cu autobuzul public este disponibil între gara Günzburg şi Legoland Holiday Village. Biletul pentru călătorie îl puteţi achiziţiona de la staţia Günzburg. Biletele de întoarcere sunt disponibile pentru EUR 1,60 copil şi 3,30 EUR adult. Cu biletul de tren achizitonat, tranferul cu shuttle bus pana in parc este gratuit.
Exista tren linie directa aeroport – gara Munchen Hauptbahnhof si de aici linie directa la gara Gunzburg, din Gunzburg shuttle-bus gratuit la Legoland sau autobuz.

Individual
Parcul este accesibil dacă doriţi să veniţi cu maşină. Există o mulţime de locuri de parcare pentru vizitatori (contra cost).

Transfer
Este disponibil transfer privat contra cost din aeroportul Stuttgart/Munchen direct către Legoland. Acesta se reconfirma la cerere in fucntie de numarul de persoane si masina disponibila.

Rent a car
Dacă nu deţineţi un autoturism personal, puteţi închiria unul. Recomandăm să închiriezi maşină, biroul de preluare se află în aeroportul din Suttgart/Munchen. Rezervarea si plata se pot face din agentie (conditii speciale in functie de compania aleasa).