O Saptamana de Refacere Hotel Montana Covasna Image
O Saptamana de Refacere Hotel Montana Covasna ImageO Saptamana de Refacere Hotel Montana Covasna ImageO Saptamana de Refacere Hotel Montana Covasna ImageO Saptamana de Refacere Hotel Montana Covasna ImageO Saptamana de Refacere Hotel Montana Covasna Image
Tarif de la:400 LEIpachet/persoana
Perioada: 15.03.2019 - 15.12.2019
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi Rezerva acum


O Saptamana de Refacere Hotel Montana Covasna

Hotel Montana 3***

Renovat in anul 2014, hotelul este plasat aproape de periferia statiunii Covasna, intr-o zona impadurita. Pozitia sa reprezinta un atu important, conferind o priveliste deosebita asupra intregii statiuni. Reprezenta locatia ideala pentru tratament, evenimente, afaceri sau relaxare.
Localizare: la 800 m de centrul statiunii Covasna
Sfantu Gheorghe 23 km, Brasov 58 km Bucuresti 230 km
Capacitate: 496 locuri in 244 camere cu 2 locuri si 4 apartamente ; 8 etaje.
Dotare camere: baie /dus, TV cablu, telefon, minibar
Dotari:

 • Restaurant 350 locuri, bucatarie traditionala si internationala
 • Bar de zi, terasa
 • Curte exterioara
 • Baza de tratament

Tratamente complexe pentru afectiuni:

 • afectiuni cardiovasculare (infarct miocardic la minimum 3 luni de la externare, cardiopatia ischemica, insuficienta mitrala si aortica compensata, hipertensiune arteriala, ulcer varicos, arteriopatii periferice prin ateroscleroza,varice); afectiuni ale tubului digestiv (gastrite cronice hiperacide, ulcere gastrice si duodenale cronice);
 • afectiuni hepato- biliare (diskinezia biliara,colecistita cronica necalculoasa, stari dupa ficat operat, pancreatita cronica);
 • afectiuni asociate (afectiuni metabolice si de nutritie, nevroza astenica). In baza de tratament a Hotelului Montana exista mofeta.

Facilitati oferite de hotel:internet wireless gratuit in spatiile publice,bar de zi, terasa ,receptie deschisa non stop,piscina acoperita,parcare cu plata,vedere la munte,excursii organizate ,aer conditionat in restaurant ,lounge-camera cu TV comuna,camera de bagaje,meniuri cu diete speciale,jacuzzi ,sali de conferinta,fax/copiator,inchirieri biciclete mountain bike ,tenis de masa
sala de sport.

O Saptamana de Refacere Hotel Montana Covasna

Tariful include :

 • 6 nopti in camera dubla de 2**/3***
 • Servicii de masa conform tabelului de mai jos
 • Proceduri tratament conform tabelului de mai jos

Tariful nu include :

 • Transportul
 • Taxa de statiune
 • Alte taxe sau cheltuilei personale

Covasna :

Covasna (în maghiară Kovászna) este un judeţ situat în sud-estul Transilvaniei, în zona centrală a României. Reşedinţa judeţului este municipiul Sfântu Gheorghe. Judeţul Covasna este locuit în majoritate absolută de maghiari. Conform datelor recensământului din 2011 peste 73% din locuitori s-au declarat maghiari.

Judeţul fost înfiinţat în anul 1968, după desfiinţarea Regiunii Autonome Maghiare. Cea mai mare parte a teritoriului judeţului a făcut parte în perioada interbelică din judeţul Trei Scaune, cu reşedinţa la Sfântu Gheorghe, şi din judeţul Odorhei, cu reşedinţa la Odorheiu Secuiesc. Judeţul Covasna se află situat în centrul României, în partea internă a Carpaţilor de Curbură.

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

O Saptamana de Refacere Hotel Montana Covasna


O SAPTAMANA DE REFACERE : PERIOADE AN 2019 15.03-31.0516.10-15.12Rezerva
Loc în  dbl 2**, 6 nopți, MD-meniu fix, 15 proceduri/ 5 zile400 Lei400 LeiRezerva
Loc în  dbl 3***, 6 nopți, MD-meniu fix, 15 proceduri/ 5 zile450 Lei450 LeiRezerva
Loc în  dbl 2**,6 nopți, DP-meniu fix, 15 proceduri/ 5 zile550 Lei550 LeiRezerva
Loc în  dbl 3***,6 nopți,DP-meniu fix,15 proceduri/ 5 zile650 Lei650 LeiRezerva

1.Serviciile si pachetele care conțin tratament se valorifică doar în baza unui bilet de trimitere pentru servicii medicale în sistemul asigurărilor sociale de sănătate românesc, cu precizarea numărului de contract cu C.A.S. , dovada de asigurat (adeverință de la locul de muncă sau cupon de pensie) și cardul de sănătate activat.

În cazul în care turiștii nu prezintă biletul de trimitere, pentru tarifele/pachetele cu tratament inclus, se va plăti un supliment de 20 lei /zi (pentru fiecare zi de tratament a sejurului).

2.Tratamentul balnear înclude 1 consultație inițială, 1 consultație finală si un număr de proceduri pe zi conform specificatiilor pachetului, cu excepția duminicilor si a sărbatorilor legale.

3.Taxa locală de 1 leu/zi se achită separat la recepția hotelului.

4.Copiii în varstă de până la 7 ani beneficiază de gratuitate la cazare, în cazul în care nu se solicită pat suplimentar. Valoarea unui pat suplimentar (pat pliant) este de 30 lei/zi tarif net , cazare fără mic dejun.

 1. In cazul pachetelor cu meniu fix se poate achita la recepție diferența pentru masă tip bufet, in limita locurilor disponibile. Turistii au posibilitatea de a suplimenta pachetele cu o fisa cont pentru bauturi si produse de bar.

*In cazuri speciale, cand numarul turistilor este redus sub 20 persoane masa tip bufet se va servi sub formă de fisă cont.

 1. În cazul pachetelor de servicii derulate în două perioade, tariful se va defalca pe fiecare perioadă separat.