Oferta Pachet Seniori Hotel Dacia Baile Herculane

Oferta Pachet Seniori Hotel Dacia Baile Herculane

Hotel Dacia 2**

Hotel Dacia oferă unități de cazare în Băile Herculane. Acesta are o terasă și vedere la oraș, iar oaspeții pot savura o băutură la bar. Fiecare cameră este dotată cu un televizor. Camerele au baie privată cu duș.

Recepția hotelului este deschisă nonstop.

La hotel, puteți juca tenis de masă și biliard. Drobeta-Turnu Severin este la 34 km de Hotelul Dacia, iar Văliug este la 49 km.

Oferta Pachet Seniori Hotel Dacia Baile Herculane

Tariful include :

  • 7 /10 /12 nopti in camera dubla de 2**
  • Servicii de masa conform tabelului de mai jos
  • Proceduri tratament conform tabelului de mai jos

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe sau cheltuilei personale

Baile Herculane :

Băile Herculane (în latină Aqua Herculis, în germană Herkulesbad, în maghiară Herkulesfürdő) este un oraş în judeţul Caraş-Severin, Banat, România. Are o populaţie de 6.019 locuitori. Este situat pe Valea Cernei, la 5 km de principala arteră rutieră ce leagă vestul ţării de Bucureşti — DN 6 (E70) şi calea ferată internaţională Bucureşti — Timişoara — Moraviţa, este accesibilă şi pe calea fluvială a Dunării, fie dinspre est: Sulina — Galaţi — Braila — Drobeta Turnu-Severin — Orşova, fie dinspre vest: Viena — Budapesta — Belgrad — Orşova. Aeroporturile cele mai apropiate se află la Caransebeş, Craiova (cel mai apropiat aeroport internaţional) şi Timişoara (aeroport internaţional).
Staţiunea este situată în partea de sud-vest a României, la o altitudine de 168 m, la 8 km distanţa de graniţa cu judeţul Mehedinţi şi doar 25 de km de frontiera cu Serbia.

Staţiune milenară menţionată sub denumirea „Ad aqua Herculi sacras ad Mediam”.

Factori naturali: climat de depresiune intramontană, cu influenţe submediteraneene, sedativ-indiferent; ape minerale izotermale şi hipertermale (38-60 °C), slab radioactive, hipotone, cu diferite compoziţii chimice:

  • sulfuroase, clorurate, calcice, sodice;
  • clorurate, sodice, calcice;
  • oligominerale.

Posibilităţi de tratament: aerohelioterapie, băi termale, în bazin descoperit, băi termale sulfuroase şi sărate,în vane şi bazine acoperite; buvete pentru cură internă cu ape minerale, instalaţii de hidrotermoterapie (şi saună), electroterapie, chinetoterapie, hidrochinetoterapie, în bazine; inhaloterapie; cură de teren. Din staţiune se pot face excursii la ruinele băilor romane, Peştera Hoţilor(Grota Haiducilor), Grota cu Aburi, Crucea alba, şi altele.

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

Oferta Pachet Seniori Hotel Dacia Baile Herculane

S-ar putea sa iti placa...