Oferta Speciala Revelion Iordania

Oferta Speciala Revelion Iordania

Program:

Ziua 01/ 28 Decembrie 2019 AMMAN

Intalnire cu insotitorul la aeroport Henri Coanda, imbarcare si plecare catre Amman. Ne intalnim cu reprezentantul nostru in Amman, facem  formalitatile vamale, transfer la hotel, check in  si cazare hotel 4*-Amman.

Ziua 02/ 29 Decembrie 2019  Vechiul si Noul  Amman

Dupa micul dejun incepem ziua cu un city tour al capitalei Amman,Citadela, noul si vechiul Amman  (Optional vizita la Jerash – 85 euro/pranz inclus). Jerash numita, in antichitate, Gerasa, a dormitat, sub nisip, aidoma Pompeiului si Herculanumului sub cenusa, pana in 1920, an in care au inceput sapaturile arheologice. In secolul al III lea, orasul se intindea pe 90 de hectare. Astazi, parti din cetatea romana sunt inglobate in noul Jerash, fapt care, ne spun ghizii, intarzie inscrierea sa in patrimoniul UNESCO). Transfer catre Amman pentru cina si cazare hotel 4*-Amman.

Ziua 03/ 30 Decembrie 2019   Petra

Dupa micul dejun  plecam  spre Petra. Pe drum o sa vizitam Towaros Madaba , orasul cu mozaicuri . Acest oras are o istorie lunga fiind mentionat pentru prima data in Biblie si in Stela lui Mesha pe vremea  cand era un oras mobit. Vizitam  Biserica Crestina Ortodoxa Sf. Gheorghe unde se afla o  harta mozaic cu Ierusalimul, Palestina, Iordania, Israel  si Egipt . Mergem mai departe  catre  Muntele Nebo unde vom face un tur al locului in care se afla mormantului lui Moise . De aici, Dumnezeu i-a ingaduit lui Moise sa priveasca spre Tara Fagaduintei . Aici se gasesc  ruine din secolele IV-VI, biserici ale caror pardoseli sunt inca acoperite cu un minunat mozaic.
Continuan sa vizitam castelul Shobak care se ridică pe un peisaj sălbatic. În prezent este numit în numele sătucului vecin Shobak, dar înainte purta numele de Crac de Montreal – cetate pe muntele Împărătesc. A fost construit în anul 1115, în timpul domniei lui Baltvin I-îi din Ierusalim, unul din primele palate care era îndreptat spre apărarea provinciei Oultrejordania de duşmanii musulmani, care năvăleau pe drumurile ce legau Siria cu Egiptul, numit Drumul Vechi Împărătesc.
Continuam sa vizitam si Little Petra, un sit arheologic mai mic situat la nord de Petra. Aici se afla vestigiile unui popas al caravanelor din timpul nabateenilor. Optional Petra by Night 45 euro/pers.

Ziua 04/ 31 Decembrie 2019   Petra

Dupa micul dejun incepem explorarea uneia dintre cele 7 minuni ale lumii noi, cu o plimbare calare pana in Siq ( Canion ), urmat de un tur prin Siq la Trezorerie, centrul orasului, mormantul regal, teatru, locul de jertfa, mormintele romane si multe altele. Cazare Petra.
Cina festiva de Revelion! La multi ani 2020!

Ziua 05/ 01 Ianuarie  2020  Petra Aqaba

Dupa micul dejun  plecam spre Wadi Rum sau ’’ Valea Lunii ’’. Aici vom gasi aventura si  vom simti romantismul Desertului Arabiei.  Wadi Rum este ca un peisaj selenar format din vai vechi  si munti  din travertin erodati , crescand  printre nisipuri colorate in alb si roz.
Ne bucuram de un jeep safari  pentru a explora  locurile pe unde a trecut Lawrence al Arabie, vizitand totodata si cele mai spectaculoase obiective  din Wadi Rum si locuri unde s-au filmat filme celebre precum: Lawrence al Arabiei (1962), Planeta Rosie(2000),Mumia Revine (2001), Transformers: Revenge of the Fallen (2009), Prometheus (2012), Martianul (2015) dupa care ne astepta o cina in stil beduin  cu o petrecere superba. Dupa miezul noptii luminile se sting pentru a observa un cer absolut impresionant. Transfer si  cazare Aqaba.

Ziua 06/ 02 Ianuarie 2020   Aqaba

Zi libera  la Marea Rosie pentru plaja si relaxare, cazare cu Demipensiune. Optional Insula Faraonilor – 55 euro/persoana

Ziua 07/ 03 Ianuarie 2020    Aqaba

Zi libera  la Marea Rosie pentru plaja si relaxare, cazare cu Demipensiune. Optional:  Barca cu fund de sticla

Ziua 08/ 04 Ianuarie 2020   Aqaba-Aeroport

Dupa micul dejun vom face transferul spre Amman. Optional Betania – 55 euro/persoana

Pretul Include:

 • Bilete avion Bucuresti Amman Bucuresti
 • Cazare 2 nopti cu demipensiune in Amman  hotel 4****
 • Cazare 2 nopti cu demipensiune la Petra hotel 3***
 • Cazare 3 nopti cu demipensiune in Aqaba hotel 5*****
 • Taxele de intrare la sit-urile mentionate in program
 • Transfer cu autocar A/C
 • Intrare la Petra
 • Jeep Safari
 • Viza gratuita
 • Insotitor din partea firmei
 • Ghid vorbitor de limba romana
 • Bagaj de mana mic

Tarifele nu includ:

*Bagaj de cala ~28 eur/sens (optional)
*Bagaj de 10 kg de mana = 12 euro/pers/sens
*Bagaj de 10 kg la cala = 13 euro/pers/sens
*Taxa Aeroport 65 Euro
*Excursie optionale(Jerash 85 euro/pers)
* Excursie optionala Betania – 55 euro/pers
* Excursie optionala Petra by Night 45 eurp/pers.
*Bacsisuri pentru hoteluri,restaurant,ghizi, sofer, Etc. 35 USD/persoana, se achita la fata locului
*Asigurari medicala (Obligatoriu)

Calatorii care folosesc pasaport temporar sunt obligati sa obtina prealabil viza de la ambasada

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

Oferta Speciala Revelion Iordania

S-ar putea sa iti placa...