1 Mai Cappadocia - 5 Zile

1 Mai Cappadocia

Pret: 485 Euro / persoana/pachet , TAXE INCLUSE

Data de plecare 2020 : 29.04

In antichitate, Cappadocia era faimoasa pentru caii crescuti aici, iar legendele numesc aceasta regiune „tara cailor frumosi”; in secolul XX a ajuns celebra, atunci cand .vizitatorii occidentalii au descoperit peisajele sale unice. Un taram sacru, un taram nelumesc, care ascunde biserici in mijlocul rocilor vulcanice, fortarete, .labirinturi subterane sau orase stravechi construite sub pamant.

In inima Turciei moderne se ascunde un petic de pamant care pare desprins dintr-o alta lume: .formatiuni geologice stranii, similare cu cele lunare, labirinturi subterane, fortarete, orase construite sub pamant… elemente care, luate impreuna, ofera o savoare unica acestei zone aflata mai tot timpul in atentia istoriei. Capadocia nu inseamna doar straturi de lava si roca vulcanica depuse de-a lungul timpului, ci si suprapunerea unor fasii de istorie care dau nastere unei povesti magice despre cuceritori, culturi disparute, razboaie si sfinti.

Situata la 320 de kilometri de Ankara, capitala Turciei moderne, Capadocia se desfasora sub forma unui peisaj unic, in alcatuirea caruia intra pesteri, tuneluri si sute de orase subterane sapate de hititi in urma cu peste 3.000 de ani. Aici, secretele se afla in fiecare coltisor, de la tunele capcana si pesteri, pana la rute clandestine, utile in aprigele lupte care s-au dat in aceste locuri.

Aici, secretele se afla in fiecare coltisor, de la tunele capcana si pesteri, pana la rute clandestine, utile in aprigele lupte care s-au dat in aceste locuri. Capadocia sau .Kapadokya, dupa numele hitit care insemna “regiunea cailor frumosi”, este o lume subterana care ascunde in faldurile sale campurile .de batalie ale cuceritorilor, razboaie sangeroase sau lupte religioase care au amenintat tot timpul sa o distruga. In aceste locuri, sacrul si profanul au cunoscut convietuirea.

Informatii suplimentare la Pan European Travel1 Mai Cappadocia

1 Mai Cappadocia

Zi 1
Ziua 1: BUCURESTI – ISTANBUL – NEVSEHIR

Zi 2
Ziua 2: CAPPADOCIA

Zi 3
Ziua 3: CAPPADOCIA

Zi 4
Ziua 4: CAPPADOCIA

Zi 5
Ziua 5: NEVSEHIR – BUCURESTI

Tariful include :

 • transport cu avionul Bucuresti – Nevshehir – Bucuresti cu compania TURKISH AIRLINES, schimbarea curselor la Istanbul;
 • 4 nopti cazare cu demipensiune la hotel Tessaray 4* sau similar;
 • transferuri aeroport - hotel - aeroport;
 • transport cu autocar pe tot parcursul turului conform programului;
 • tururi panoramice in Cappadocia conform program;
 • insotitor roman de grup;
 • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).
 • Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv octombrie 2019. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe

Tariful nu include :

 • asigurarea medicala de calatorie (optionala);
 • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice,
 • in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
 • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana – se practica in Turcia, se achita la sosirea in tara de destinatie;
 • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice;
 • bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.
Expand/Inchide
Orar de zbor informativ :

Bucuresti 06:00 – Istanbul 07:05
Istanbul 12:30 – Nevsehir 14:00
Nevsehir 14:55 – Istanbul 16:30
Istanbul 18:45 – Bucuresti 20:05

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

 • Avion