Amalia Hotel Kalambaka - 8 Zile

amalia hotel kalambaka

Amalia Hotel Kalambaka

Perioada sejur: 01 Iunie 2020 – 30 Octombrie 2021

Pret: de la 305 Euro pana la  378 Euro/persoana/7 nopti cazare, pret in functie de perioada de sejur.

Amalia Hotel Kalambaka 4****  este o proprietate de 4 stele şi pune la dispoziţie o piscină de dimensiuni olimpice şi o terasă cu mobilier de exterior înconjurată de grădini luxuriante. Zonele publice ale hotelului sunt amenajate cu materiale tradiţionale şi au tavan cu grinzi aparente şi includ un lounge bar cu şemineu, un bar cu pian şi 2 restaurante.

Camerele spaţioase ale Hotelului Amalia Kalambaka au aer condiţionat, TV prin satelit şi minifrigider. Toate unităţile de cazare sunt decorate elegant, în culori pastelate, şi au mobilier din lemn de culoare închisă şi baie cu uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. La cerere sunt disponibile facilităţi de călcat.

Zilnic este oferit un bogat mic dejun care este servit în zona de luat masa a hotelului sau în camere, la cerere. La cină, oaspeţii pot savura preparate din bucătăria grecească şi internaţională la restaurantul elegant al hotelului, iar pe tot parcursul zilei sunt disponibile cafea şi băuturi în zona şemineului.

Printre facilităţile suplimentare se numără o recepţie deschisă nonstop, depozit de bagaje şi închirieri auto. Proprietatea are 6 săli de conferinţe care pot găzdui diverse evenimente.

Oaspeţii pot vizita cele 24 de mănăstiri ascunse printre stâncile Meteora. Centrul oraşului Kalambaka este la aproximativ 6 km de Amalia Hotel Kalambaka, iar oraşul Trikala se află la 16 km. Hotelul oferă acces gratuit la internet WiFi şi parcare gratuită.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Amalia Hotel Kalambaka

Amalia Hotel Kalambaka

Tariful include :

  • 7 nopţi cazare in camera dubla clasic
  • Mic Dejun
  • Asistență turistică locală

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno;
  • Taxa hotelieră - se achită la recepție de catre client.
  • Alte taxe şi cheltuieli personale.

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual