Apartamente Kraljevi Cardaci Kopaonik - 8 Zile

Apartamente Kraljevi Cardaci Kopaonik

Perioada: 01.12.2019 – 05.04.2020

Pret: de la 68 Euro pana la 166 Euro/persoana/pachet/saptamana

Apartamente Kraljevi Cardaci Spa 3*** este situat în Kopaonik, la 5 km de centru si la 2.5 km pana la ski lift. Aparthotelul are 199 de studiouri si apartamente.

Studio tip 1/3(max2 si 3 pers) : o camera cu o canapea extensibila pentru 2 persoane, o canapea extensibila pentru 1 persoana baie .(cabina de dus , uscator par), chicineta .complet utilata (cuptor electric, frigider, masa) cablu TV si televizor LCD , Wi-Fi.

Apartament tip 1/4 (max4 pers) : living cu o canapea extensibila pentru 2 persoane, dormitor cu pat dublu sau 2 paturi single, .baie (cabina dus si uscator par), chicineta complet utilata (cuptor electric, frigider, masa) cablu TV si televizor LCD , Wi-Fi.

Apartament 1/6(max6 pers) : living cu o canapea extensibila pentru 2 persoane (unele apartamente au semineu in living), 2 dormitoare ., unul cu pat dublu iar celalalt cu 2 paturi single, baie (cabina dus , uscator par), chicineta complet .utilata (cuptor electric, frigider, masa) cablu TV si televizor LCD , Wi-Fi

OFERTA SPECIALA : stai 7 nopti = platesti 5 nopti pentru sejur in perioadele 15.12-22.12.2019 si 08.03-05.04.2020

Statiunea montana Kopaonik este cel mai mare centru de ski din Serbia si reprezinta una dintre cele mai populare si frumoase destinatii turistice, din această parte a Europei. Kopaonik are 200 de zile insorite pe an si 160 de zile cu zapada pe an datorita valorilor sale naturale. Statiunea Kopaonik are 62 de km de partii bine intretinute pentru schi alpin .si partii pentru schi nordic oferind o bucurie imensa pentru toate categoriile de schiori, de la incepatori pana la cei cu experiență.

Trei pârtii sunt în conformitate cu standardele FIS, slalom, slalom urias, slalom super și ski alpin. Centrul de schi oferă parcul de snowboard iar safari este o provocare .inafara de partiile amenajate, organizat pentru cei dornici de aventură. În plus față de extensii ale sistemului de zăpadă, 97% din zona de schi este acoperită cu zăpadă artificială făcând astfel posibil schiatul chiar și în cazul unor condiții meteorologice nefavorabile.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Apartamente Kraljevi Cardaci Kopaonik

Apartamente Kraljevi Cardaci Kopaonik

Tariful include :

  • inchiriere studio/apartament (intrare/iesire Duminica) fara masa
  • Curatenie finala, electricitate, apa, incalzire, lenjerie, prosoape
  • Curatenie si schimbare prosoape la fiecare 2 zile
  • Transfer la gondola de 5 ori pe zi pe perioada functionarii instalatiilor de ski
  • Voucher reducere 15% pentru intrare la centrul Spa&Wellness care ocupă o suprafață de 1500 m² si include:Piscină interioară cu dimensiuni 14m x 6m cu jacuzzi (adâncime 1,7m), Piscină în aer liber, dimensiuni 10m x 5m (adâncime 1,5m), Jacuzzi în aer liber, saună finlandeză, Sauna bio, Baie cu aromă si abur (turcească), Hammam, Camera de sare, Piscina Kneipp, Banci Tepidarium * Intrare permisă NUMAI pentru copiii cu vârsta peste 12 ani, Zona copiilor sub 12 ani: Piscina pentru copii ( dimensiuni 13x11m , adâncime 1m) cu diverse atractii. Piscina pentru copii foarte mici (dimensiuni 6x4m , adâncime 0,4m). Float Spa Capsule, tratamente de relaxare, tratamente corporale și masaje sunt rezervate separat și plătit suplimentar. Toți oaspeții din centrul SPA & WELLNESS primesc un halat de baie, un pashtamal prosop și o pereche de papuci.
  • asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Taxa de statiune: 1 euro/adult/noapte, 0.5 euro/copil 7-14.99 ani/noapte. (se achita la agentie). Copiii pana in 7 ani nu achita taxa de statiune.
  • Taxa de asigurare: 0.2 euro/persoana/noapte(se achita la agentie). Asigurarea acopera accidentele care au loc in hotel.
  • Asigurare medicala si storno
Expand/Inchide
Suplimente :

Pentru servicii de demipensiune (bufet, mic dejun și cină) – adulți platesc 15,00 euro de persoană pe noapte, copiii cu vârsta între 2 și 12 ani platesc 9,00 euro de persoană pe noapte. Mesele pot fi plătite individual: 5,00 euro mic dejun și 10,00 euro cină pe noapte pentru adulți și 3,00 euro pentru micul dejun și 6,00 euro pentru cină noapte pentru copii. (În cazul în care hotelul are mai puțin de 30 de oaspeți, mesele vor fi servite a la carte)

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual