Aspen Resort Golf Ski Bansko - 6 Zile

aspen resort golf and ski bansko

Aspen Resort Golf Ski Bansko

Perioada:09.12.2021-26.03.2022

Pret: de la 86 Euro pana la 168 Euro/persoana/5 nopti cazare cu mic dejun, pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Aspen Resort Golf Ski 3*** se află în zona frumoasă şi liniştită a Văii Razlog. Complexul este situat la 10 minute de mers cu maşina de binecunoscuta staţiune de schi Bansko. La doar 300 de metri se află terenul de golf excelent Pirin, cu 18 găuri, recunoscut pe plan internaţional, care a fost proiectat de câştigătorul trofeului Ryder Cup Captain din anul 2006 – Ian Woosnam.

Oaspeţii proprietăţii se pot bucura de vedere minunată la dealurile înzăpezite Pirin şi Rila şi la Munţii Rodopi, precum şi de un centru de wellness şi spa.

Complexul este format dintr-o clădire principală – Aspen Golf şi alte 2 aripi – Aspen Suites şi Heights. Recepţia, restaurantul şi centrul de wellness se află în clădirea Aspen Golf.

Toate unităţile de cazare  includ TV prin cablu cu DVD player, precum şi baie privată şi uscător de păr. Au şi o chicinetă bine utilată, cu frigider, cuptor, cană fierbător şi prăjitor de pâine.

La Aspen Golf există o piscină interioară încălzită şi o piscină în aer liber, disponibilă în timpul verii. Oaspeţii au la dispoziţie un restaurant modern, amenajat recent şi un bar în hol. În cadrul complexului se află un club pentru copii şi un loc de joacă amenajat în grădina frumoasă, facilităţi de grătar şi de biliard şi un centru de fitness bine echipat.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Aspen Resort Golf Ski Bansko

Aspen Resort Golf Ski Bansko

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in dubla standard
  • Mic Dejun
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual