Astera Bansko Hotel Spa - 6 Zile

astera bansko hotel and spa bansko

Astera Bansko Hotel Spa

Perioada:09.12.2020-26.03.2021

Pret: de la 189 Euro pana la 579 Euro/persoana/5 nopti cazare cu mic dejun, pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Astera Bansko Hotel & Spa 4**** situat la doar 200 de metri de telegondola din Bansko,  pune la dispoziție o zonă de spa complet echipată, un bar après-ski, WiFi gratuit în zonele sale publice și o sală de bowling cu 4 piste.

Toate camerele şi apartamentele au TV prin cablu şi baie. Unele unități au bucătărie și balcon cu vedere uimitoare la munte.

Oaspeţii hotelului se pot relaxa la barul din hol sau la restaurantul care serveşte preparate din bucătăria internaţională şi specialităţi bulgăreşti tradiţionale.

La cerere, centrul spa al hotelului Astera oferă tratamente de fizioterapie şi aromoterapie. De asemenea, există o sală de fitness, cadă cu hidromasaj, o reţea de râuri artificiale, peşteră cu apă, loc de joacă pentru copii, un perete de alpinism deasupra piscinei, băi de aburi şi saune.

Barul après-ski este prevăzut cu o masă de biliard. Proprietatea cuprinde o şcoală de schi şi un centru de închiriere echipamente de schi.

Bansko este cea mai moderna statiune de ski din Bulgaria, .bucurandu-se de cel mai bun centru de ski din Europa centrala si de Est.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Astera Bansko Hotel Spa

Astera Bansko Hotel Spa

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in dubla deluxe
  • Mic Dejun
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual