Autocar Revelion Bucuresti Bansko - 5 Zile

11111111111111

Autocar Revelion Bucuresti Bansko

Data de plecare si Intoarcere autocar: 30.12.2020 – 03.01.2021.

Pret: de la 44 Euro /persoana/sens , pret in functie de orasul de imbarcare.

Reducere deja aplicata! Atentie locuri limitate!

Imbarcari din : Braila, Brasov, Buzau, Campina, Craiova, Galati, Pitesti, Ploiesti, Sinaia, Slatina, Bucuresti – Giurgiu .

Bansko este cea mai moderna statiune de schi din Bulgaria. Orasul Bansko este situat in partea nord-estica a piciorului Pirin, la 160 km de capitala Sofia. Statiunea ofera facilitati excelente pentru ski combinate cu arhitectura unica a orasului, Bansko s-a transformat intr-una dintre destinatiile favorite pentru ski si snowboard.

Bansko este statiunea de schi numarul 1 in Bulgaria bucurandu – se de cel mai modern centru de schi. In ultimii ani, Yulen a investit cateva milioane de euro pentru a moderniza partiile de schi din aceasta statiune.

Bansko se bucura de cea mai buna zapada si cel mai lung sezon de schi dintre toate statiunii montane din Bulgaria (de la 15 decembrie pana la 15 mai). In ultimi ani, statiunea a fost supusa unei masive investitii, construindu-se noi hoteluri si multe facilitati pentru iubitorii de schi. Chiar vis-a-vis de telecabina este dezvoltata o statiune noua, cu multe hoteluri luxoase si apartamente de vacanta.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Autocar Revelion Bucuresti Bansko

Autocar Revelion Bucuresti Bansko

Tariful include :

  • transport autocar

Tariful nu include :

  • alte taxe sau cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Autocar