Berlin Explorer avion - 5 Zile

berlin

Berlin Explorer avion

Date de plecare: 31.05; 10.07; 14.08; 07.09

Pret de persoana in camera dubla. ATENŢIE!   LOCURI LIMITATE!

PRET PELLERIN PLUS : 225 € + 255 € (bilet avion, transfer și transport autocar/minibus).  GRATUIT PELLERIN CLUB CARD.  Tarif disponibil şi în varianta de transport individual (include serviciile de cazare şi asistenţă turistică locală);

PRET PROMO (Reducere 50 Euro) : 175 € + 255 € (bilet avion, transfer și transport autocar/minibus). Tarif disponibil şi în varianta de transport individual (include serviciile de cazare şi asistenţă turistică locală);  Nu se cumulează cu alte reduceri;  ATENŢIE LOCURI LIMITATE!  Oferta este valabilă până la 31.01.2020.

PRET STANDARD PLUS (Reducere 20 Euro) : 205 € + 255 € (bilet avion, transfer și transport autocar/minibus) . Tarif disponibil şi în varianta de transport individual (include serviciile de cazare şi asistenţă turistică locală); Nu se cumulează cu alte reduceri.

Suntem în țara celor care au pretenția că sunt cei mai prolifici consumatori de bere din lume. Însă astăzi pe noi nu ne interesează cantitatea, ci calitatea. Vom face o degustare de bere fermentată ca pe vremuri de berarii de la Eschenbrau, din Berlin. Gustul unei beri artizanale, fermentate după o rețetă unică ne va pune la încercare imaginația. Gustul poate cuprinde arome ușor fructate, iar aciditatea blândă ne va convinge să mai experimentăm încă odată, și încă odată… Să te tot bucuri de experiențe atât de spumoase.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Berlin Explorer avion

Berlin Explorer avion

Zi 1
Ziua 1. București – Berlin

Zi 2
Ziua 2. Berlin

Zi 3
Ziua 3. Berlin – Potsdam – Berlin

Zi 4
Ziua 4. Berlin

Zi 5
Ziua 5. Berlin - Bucureşti

Tariful include :

  • Bilet avion cu escală pe ruta Bucureşti – Berlin şi retur;
  • Programul este de tip City Break (Atentie, locurile sunt limitate) cu date fixe de plecare sincronizate cu programele de autocar al căror ghid va însoţi şi turiştii sosiţi cu avionul la Berlin.
  • 4 cazări la hotel de 3*
  • 4 mic dejun;
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Însoţitor din partea agenţiei în zilele 2 şi 3, în rest asistenta turistica.

Tariful nu include :

  • Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, taxe de oraș* plătibile la hotel, alte taxe şi cheltuieli personale.
  • Excursiile opționale, pentru grup minim 30 de persoane;
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

Supliment de single 95 €
Reducere a 3-a persoana in camera 15 €.
Reducere copil 6-12 ani – 20 €, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Avion
  • Minim 35 de persoane