Circuit Amsterdam Explorer - 6 Zile

canal-2659062_1280

Circuit Amsterdam Explorer

Date de plecare 2021 : 13.05; 24.06; 29.07

Pret de persoana in camera dubla. ATENŢIE!   LOCURI LIMITATE!

PRET PELLERIN PLUS : 439 € + 295 € (bilet avion, transfer și transport autocar/minibus). Ofertă valabilă pentru primele locuri în autocar; GRATUIT PELLERIN CLUB CARD. GRATUIT -Volendam, Zaanse Schans, Haarlem; Tarif disponibil şi în varianta de transport individual (include serviciile de cazare şi asistenţă turistică locală);

PRET BEST DEAL (Reducere 100 Euro) : 339 € +295 € (bilet avion, transfer și transport autocar/minibus). Nu se acceptă modificări sau anulări. Nu se cumulează cu alte reduceri; ATENŢIE! LOCURI LIMITATE!

PRET PROMO (Reducere 70 Euro) : 369 € + 295 € (bilet avion, transfer și transport autocar/minibus). Tarif disponibil şi în varianta de transport individual (include serviciile de cazare şi asistenţă turistică locală);  Nu se cumulează cu alte reduceri;  ATENŢIE LOCURI LIMITATE!  Oferta este valabilă până la 31.01.2021.

PRET STANDARD PLUS (Reducere 40 Euro) : 399 € + 295 € (bilet avion, transfer și transport autocar/minibus) . Tarif disponibil şi în varianta de transport individual (include serviciile de cazare şi asistenţă turistică locală); Nu se cumulează cu alte reduceri.

Hoteluri utilizate ȋn sezonul 2020:

 • Hotel Levell 3*

*Ȋn sezonul actual, se va opta pentru aceleaşi hoteluri sau unele similare.

Haga este un oraș viu, cu arhitectură tipic olandeză, cu monumente vechi de sute de ani și din calea afară de șarmant datorită lacului Hofvijver, aflat chiar în centrul orașului. In centrul istoric al orasului se afla Palatul Pacii si Parlamentul.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Circuit Amsterdam Explorer

Circuit Amsterdam Explorer

Zi 1
Ziua 1. București - Amsterdam

Zi 2
Ziua 2. Volendam - Zaanse Schans - Haarlem

Zi 3
Ziua 3. Amsterdam - Haga - Delft – Rotterdam - Kinderdijk

Zi 4
Ziua 4. Amsterdam

Zi 5
Ziua 5. Amsteram – Gouda

Zi 6
Ziua 6. Amsterdam – Bucuresti

Tariful include :

 • Bilet de avion București -Amsterdam și retur
 • 5 cazări la hotel de 2-3*
 • 5 mic dejun;
 • Însoţitor din partea agenţiei din ziua a 2-a până în ziua a 5-a; în rest asistență turistică.
 • Programul este de tip City Break (Atentie, locurile sunt limitate) cu date fixe de plecare sincronizate cu programele de autocar al cărui ghid va însoți și turiștii sosiți cu avionul. Pentru acest program nu se aloca numere de ordine in autocar.

Tariful nu include :

 • Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale, taxe de oraș* plătibile la hotel
 • Transportul local in Amsterdam
 • Excursiile opționale pentru grup de minim 25 persoane; Autocarul deserveste si grupul sosit cu autocarul. Locuri limitate repartizate ambelor grupuri.
 • Asigurare Covid (storno + medicala).
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

Supliment de single – 245 €
Reducere copil 6-12 ani – 25 €, pentru cazare în cameră dublă cu 2 adulți.

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

 • Avion