Circuit Egipt ALexandria Cairo - 8 Zile

egipt 1

Circuit Egipt ALexandria Cairo

Plecari in perioada: 25.09.2021 – 11.12.2021

Pret: de la 899 Euro pana la 1159 Euro/persoana/pachet 7 nopti cazare, pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Marea Piramida a lui Khufu (Kheops) :  Daca tot ai ajuns aici trebuie neaparat sa vizitezi la interior Marea Piramida a lui Kheops, cea mai veche si cea mai mare din acest trio. Se estimeaza ca are contine 2,3 milioane de blocuri de calcar, fiecare .cantarind in medie 2,3 tone, desi unele pietre din temelie pot avea si 15 tone. Avand initial o inaltime de  147 m , edificiul a fost considerat mult timp ca fiin cea mai inalta constructie din lume.

Muzeul Egiptean din Cairo, care găzduiește o colecție impresionantă de peste 150.000 de obiecte antice egiptene, toate originale. Veți avea șansa de a admira masca mortuară din aur a regelui Tutankhamon, sarcofage, .obiecte inedite precum primul aer condiționat din lume, sandalele lui Tutankhamon, jocuri asemănătoare șahului de astăzi, statui descoperite în mormintele faraonilor. Dar mai presus de toate acestea este Sala Mumiilor, în care se odihnesc nouă mumii, între care cea a Reginei Hatshepsut, singura femeie faraon din istoria Egiptului.

Templul din Karnak  : Pentru egiptenii din Antichitate, Karnak era   “Ipet-Isut” – “Locul Cel Mai Desavarsit”  si se vede de ce. Desi este o ruina, a ramas spectaculos. Este posibil sa fie cel mai mare complex al unui templu construit vreodata.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Circuit Egipt ALexandria Cairo

Circuit Egipt ALexandria Cairo

Zi 1
Ziua 1. București – Luxor

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Luxor. Transfer catre port și imbarcare pe nava Jaz Crown Prince 5* sau similar. Timp liber la dispozitie sau excursie opțională pe Malul Estic al Nilului pentru a vizita Templul Karnak*, complex religios dedicat zeului Amon-Ra, și Templul Luxor*. Cazare la bordul navei de croazieră.

Zi 2
Ziua 2. Luxor - Edfu

Mic dejun. Dimineata, timp liber la dispozitie sau excursie optionala pe Malul Vestic al Nilului la Valea Regilor, cunoscută pentru mormintele faraonilor și regilor egipteni, vizită la Templul Reginei Hatshepsut*, singura femeie faraon din istoria Egiptului, la Deir el-Bahari* și la Coloșii din Memnon*. Seara, navigare in directia Edfu. Cazare la bordul navei de croazieră.

Zi 3
Ziua 3. Edfu – Kom Ombo – Aswan

Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională la Edfu, unde se poate vizita templul lui Horus* – fiul lui Osiris, unul dintre cele mai conservate temple din Egipt. Navigare spre Kom Ombo. Dupa pranz vizita la Templul Kom Ombo*, dedicate zeilor Sobek si Haroeris. Continuam navigarea spre Aswan. Cina si cazare la bordul navei de croazieră.

Zi 4
Ziua 4. Aswan

Timp liber la dispozitie in Aswan sau participare la excursia opțională care se poate rezerva la fata locului, cu plecare dimineata devreme catre templul din Abu Simbel** (ser revine in Aswan in jururl orei 13). Dupa pranz se pot vizita optional**: Insula Elefantina cu Gardina Botanica sau Satul Nubian sau Plimbare cu Feluca. Vizite in Aswan la Barajul Inalt*, Obliscul Neterminat* si Templu Philae*. Seara se poate opta si pentru Spectacol de sunete si lumini**. Cazare la bordul navei de croazieră.

Zi 5
Ziua 5. Aswan - Cairo

Formalitati check-out si transfer la aeroportul din Aswan pentru imbarcare pe zborul catre Cairo. Transfer si cazare la Hotel Cairo Pyramids 4* sau similar. Seara se poate opta o croaziera pe Nil cu cina inclusa**.

Zi 6
Ziua 6. Cairo

Mic dejun. Vizita la Muzeul de Egiptologie, Piramidele din Giza si la Sfinx, cu pranz inclus. Mai departe se viziteaza optional** Cairo vechi, Bazarul Khan El Khalili si Biserica suspendata. Seara se poate opta si pentru Spectacol de sunete si lumini**. Cazare la Hotel Cairo Pyramids 4* sau similar.

Zi 7
Ziua 7 Alexandria

Mic dejun. Excursie de o zi la Alexandria, pe parcursul careia se viziteaza: Catacombele din Kom el Shogafa, Coloana lui Pompei, Citadela Qaitbay, templul Serapeum si Teatrul Roman. Optional se poate vedea si Biblioteca Alexandrina**. Intoarcere seara tarziu in Cairo. Cazare la Hotel Cairo Pyramids 4* sau similar.

Zi 8
Ziua 8. Cairo – Luxor - București

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Cairo pentru zborul intern catre Luxor/Hurghada. Check-in și îmbarcare pe aeroportul din Luxor/Hurghada pentru zborul cu destinația București Otopeni.

Tariful include :

 • - Taxa de viza 27 USD au 25 EUR (se plateste in aeroport) (Inclus)
 • - Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Luxor - Bucuresti (Inclus)
 • - Transport cu avionul pe rutele interne Aswan - Cairo si Cairo - Luxor/Hurghada (Inclus)
 • - Taxe de aeroport (Inclus)
 • - 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana (Inclus)
 • - Croaziera pe Nil 4 nopti cu pensiune completa (Inclus)
 • - Cazare 3 nopti cu mic dejun in Cairo (Inclus)
 • - Asistenta turistica in limba romana (Inclus)
 • - Excursii la Piramide, Sfinx si Muzeul de Egiptologie in Cairo si tur de oras in Alexandria (Inclus)

Tariful nu include :

 • - Pachet excursii optionale pe parcursul croazierei - 199 Euro/ pers (Optional)
 • - Extensie sejur Hurghada 7 nopti (Amarina Abu Soma Resort & Aquapark 5* sau similar, All Inclusive) - 349 Euro/ pers (Optional)
 • - TAXA SERVICE - 35 Euro/ persoana (se achita la fata locului) (Neinclus)
 • - Asigurare medicala/ storno (Neinclus)
Expand/Inchide
Note :

*Pachetul de excursii optionale se poate rezerva doar in avans la tariful special de de 199 Euro/ persoana, si include urmatoarele vizite: Templul Karnak, Templul Luxor, Valea Regilor, Templul Hatshepsut, Colossi din Memnon, Templul Kom Ombo, Templul Philae din Aswan, Barajul Inalt din Aswan, Obeliscul Neterminat din Aswan.
Excursiile marcate cu ** se pot rezerva doar la fata locului si nu sunt incluse in pachetul de excursii optionale marcate cu *.

Note :

Programul croazierei poate fi modificat în funcție de condițiile meteo și de navigație.
In functie de programul vizitelor la obiective, micul dejun se va servi foarte devreme sau la pachet.

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

 • Avion