Circuit Praga Viena Castelele Boemiei - 8 Zile

praga viena

Circuit Praga Viena Castelele Boemiei

Date de plecare: 28.04 * Paste; 18.05; 08.06; 29.06;  20.07, 10.08, 31.08, 14.09.2021

Pret de persoana in camera dubla. ATENŢIE!   LOCURI LIMITATE!

PRET PELLERIN PLUS : 306 Euro + 139 Euro (transport autocar/minibus). Ofertă valabilă pentru primele locuri în autocar; GRATUITPELLERIN CLUB CARD. GRATUIT excursia optionala Karlstein și Karlovy Vary.

PRET BEST DEAL (Reducere 90 Euro) : 216 Euro + 139 Euro (transport autocar/minibus). Ofertă valabilă pentru ultimele locuri în autocar; Nu se acceptă modificări sau anulări. Nu se cumulează cu alte reduceri;

PRET PROMO (Reducere 60 Euro) : 246 Euro + 139 Euro (transport autocar/minibus). Tarif disponibil şi în varianta de transport individual (include serviciile de cazare şi asistenţă turistică locală);  Nu se cumulează cu alte reduceri;  ATENŢIE!  Oferta este valabilă până la 01.09.2020.

PRET STANDARD PLUS (Reducere 40 Euro) : 266 Euro + 139 Euro (transport autocar/minibus). Tarif disponibil şi în varianta de transport individual (include serviciile de cazare şi asistenţă turistică locală); Nu se cumulează cu alte reduceri.

PRAGA – VIENA și Castelele Boemiei.
În această călătorie avem ocazia să descoperim: Viena – Cesky Krumlov – Konopiste -Praga – Dresda – Karlstein – Karlovy Vary

Stii ca te numesti Pellerin atunci cand toate semnele sunt de partea ta: iti place sa calatoresti in jurul lumii, sa aduni amintiri de neuitat, astepti cu nerabdare sa vizitezi locuri inedite si te hranesti cu aventura specifica fiecarui loc nou pe care il descoperi. Iar daca am aflat ca esti un calator veritabil, atunci inseamna ca meriti cu desavarsire sa faci parte din clubul Pellerin, concept creat special pentru tine. Intotdeauna Pellerin-ul se va intoarce din calatoriile sale mai bogat.

Circuit Praga Viena Castelele Boemiei

Hoteluri utilizate ȋn sezonul 2020:

 • Budapesta – Hotel Berlin 3*
 • Viena – Hotel Attache 3*
 • Praga – Hotel Olympik Tristar 3*

*Ȋn sezonul actual, se va opta pentru aceleaşi hoteluri sau unele similare.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Senior Voyage Tinutul Secuiesc

Circuit Praga Viena Castelele Boemiei

Castelul din Praga: Una dintre cele mai semnificative atractii turistice din Cehia si unul dintre cele mai importante monumente culturale ale tarii te va impresiona prin dimensiunile si arhitectura sa, fiind mai degraba un ansamblu arhitectural care cuprinde mai multe cladiri, curti interioare, gradini si terase. Cartea recordurilor desemneaza acest edificiu, drept cel mai mare castel medieval din lume.

Castelul Konopiste: Castel gotic, situat în mijlocul unor grădini încântătoare, construit la începutul secolului al XIV-lea si reconstruit în secolul al XIX-lea, are şi în prezent colecţii impresionante de arme, mobilier, picturi şi tapiţerii, dar şi multe trofee de vânătoare. Format din 4 aripi și devenit celebru ca fiind ultima reședință a Arhiducelui Franz Ferdinand al Austriei, a cărui asasinare la Sarajevo a reprezentat pretextul declanșării Primului Război Mondial. Glonțul ce i-a venit de hac este expus acum în muzeul castelului. situat în mijlocul unor grădini încântătoare. Castel gotic, construit la începutul secolului al XIV-lea, Konopiste a fost reconstruit în secolul al XIX-lea

Castelul  Karlstein: 

Unul dintre cele  mai frumoase castele din Cehia, cu arhitectura sa în stil gotic, a fost  construit în 1348 din ordinele Regelui Carol al IV-lea si a deservit ca loc de depozitare a bijuteriilor coroanei, tezaurelor si a altor relicve. In timp de razboi, bogatiile imparatului erau aduse in Capela Sfintei Cruci, siguranta fiind asigurata de patru randuri de usi, fiecare cu 19 incuietori.

Zi 1
București – Budapesta

Călătoria noastră începe din cea mai modernă autogară din România – Autogara Centrală – București, la ora 6.30 dimineața. Ajungem în cursul serii la Budapesta. Cazare în Budapesta.

Zi 2
Budapesta – Viena

Luăm un prim contact cu aceste locuri vizitând Palatul Schonbrunn și grădinile sale. Inițial a fost castel de vânătoare, construit în 1569 de împăratul Maximilian II, iar doi ani mai târziu împăratul Mathias descoperă un izvor, pe care îl numește “Schonen Brunnen”- fântână frumoasă.

Continuăm incursiunea admirănd clădirile și monumentele istorice îmbăiate în lumini ambientale într-un scurt tur panoramic din autocar amintind: Roata Mare din Prater, Sediul ONU, Turnul Dunarii, Ringstrasse, Opera, Palatul Hofburg, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Burgtheater, Primaria, Universitatea. Dar pentru a cunoaște această Vienă, nu ai nevoie de mașină. Ne retragem la hotelul nostru din Viena ca să ne odihnim puțin pentru că în această seară vă invităm să participați alături de noi la o cină tradițională în faimosul cartier Grinzing (program opțional).

Seara intoarcere la hotel. Cazare.

Zi 3
Viena – Cesky Krumlov – Castelul Konopiste – Praga

Astăzi este despre Castele! Plecăm spre Praga si pe traseu ne oprim pentru a vizita doua dintre cele mai reprezentative castele din Boemia: Cesky Krumlov si Konopiste.

Prima oprire va fi în Cesky Krumlov (denumirea sa se poate traduce ca „ lunca sinuoasă”), un încântător oraș medieval ce și-a păstrat arhitectura de secol al XVIII-lea, fiind considerat unul dintre cele mai atractive orașe ale Cehiei. Frumosul oraș face parte din patrimoniul mondial UNESCO și se întinde tăcut de-o parte și de alta a Vltavei. In turul nostru admiram Castelul Cesky Krumlov, Biserica St. Vitus, Muzeul de Artă. Un alt obiectiv turistic al orasului este si Podul cu trei nivele ce uneste Castelul Cesky Krumlov cu gradina și teatrul. După – amiază ne îndreptăm spre Castelul Konopiste. Mergem mai departe spre hotelul nostru în Praga. Cazare in Praga hotelul solicitat, de 3* sau de 4*.

Zi 4
Praga – Oraşul de Aur

Orașul turlelor, Praga egalează Parisul în frumusețe și eleganță, iar berea sa este considerată de către milioane de oameni ca fiind cea mai bună din lume. Mergem la Catedrala Sf. Vitus, un simbol al orașului a cărei construcție a durat 600 de ani, apoi ne continuam vizita in Castelul Praga, care pare desprins din cărțile cu povești. Seara ne întoarcem la hotelul nostru din Praga. Cazare.

Zi 5
Praga – Karlstein – Karlovy Vary

Pune pe lista ta de vizite Muzeul de Alchimie, locul în care istoria și mitul se întrepătrund, Muzeul Franz Kafka, plin de ciudățeniile existențialiste caracteristice autorului “Metamorfozei” și admiră opera de artă inspirată de John Lennon ce înfrumusețează un zid din Praga, încă de la moartea lui, în anul 1980. Restul zilei îl poți petrece cutreierând restaurantele și magazinele din oraș în căutarea suvenirului perfect. Cei interesați pot face o excursie opțională la Castelul Karlstein.

Pentru a completa călătoria cu o experiență inedită, vizităm Karlovy Vary, una dintre cele mai celebre și fermecătoare stațiuni balneare ale Cehiei, ideală fie că vrem să ne răsfățăm cu o oră la SPA, fie că dorim să facem o plimbare într-un orășel frumos din vestul Boemiei, al cărui peisaj îmbină străduțele întortocheate, clădirile colorate în stilul caracteristic Boemiei și priveliștea dealurilor împădurite ce înconjoară frumosul oraș, ținându-l parcă ascuns. Intoarcere la Praga pentru cazare la acelasi hotel.

Zi 6
Praga – Dresda

Timp liber în Praga sau excursie optionala în Germania, la Dresda. Pornim la drum, ne așteaptă Dresda, inima culturală a Saxoniei, un oraș care a reușit să renască din ruine după devastatoarele bombardamente din 1945, în al II-lea Razboi Mondial.

Zi 7
Praga – Punkva – Budapesta

Plecăm din Praga către Brno. Timp liber in Brno sau excursie optionala pentru vizitarea Pesterii Punkva, cea mai vizitata pestera a Moraviei, datorita plimbarii romantice cu barca pe raul subteran Punkva. Ne îndreptam spre destinatia finala a programului nostru – Budapesta.

Zi 8
Budapesta - Bucureşti

După micul dejun vom pleca spre tara, amintindu-ne cu drag despre toate locurile minunate pe care le-am văzut, nerabdatori sa pornim iar la drum.

Pretul include:

 • transport cu autocar clasificat, excepție ziua 6, cu transportul public;
 • 7 cazări la hotel de 2-3*
 • 7 mic dejun;
 • însoţitor din partea agenţiei pe traseu.
 • NOU! Asigurare Covid (storno + medicala).

Pretul nu include:

 • Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, taxe de oraș* plătibile la hotel, alte taxe şi cheltuieli personale.
 • Excursiile opționale, pentru grup de minim 30 persoane;
 • Autocarul deserveste si grupul sosit cu avionul. Locuri limitate, repartizate ambelor grupuri.
Expand/Inchide
Suplimente & reduceri:

Supliment de single 165 €
Reducere copil 6-12 ani – 20 €, pentru cazare în cameră dublă cu 2 adulți
Reducere a 3-a persoană în cameră 15 €.

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

 • Autocar
 • Minim 35 de persoane