Circuit Roma la Citta Eterna - 5 Zile

Italia Destinatii Superbisime

Circuit Roma la Citta Eterna

Date de plecare 2021 : 13.05; 03.06; 15.07; 26.08; 09.09;

Pret de persoana in camera dubla. ATENŢIE!   LOCURI LIMITATE!

PRET PELLERIN PLUS : 259 € + 225 € (bilet avion, transfer și transport autocar/minibus). Ofertă valabilă pentru primele locuri în autocar;  GRATUIT -Excursia la Tivoli; Tarif disponibil şi în varianta de transport individual (include serviciile de cazare şi asistenţă turistică locală);

PRET BEST DEAL (Reducere 90 Euro) : 169 € +225 € (bilet avion, transfer și transport autocar/minibus). Nu se acceptă modificări sau anulări. Nu se cumulează cu alte reduceri; ATENŢIE! LOCURI LIMITATE!

PRET PROMO (Reducere 70 Euro) : 189 € + 225 € (bilet avion, transfer și transport autocar/minibus). Tarif disponibil şi în varianta de transport individual (include serviciile de cazare şi asistenţă turistică locală);  Nu se cumulează cu alte reduceri;  ATENŢIE LOCURI LIMITATE!  Oferta este valabilă până la 31.01.2021.

PRET STANDARD PLUS (Reducere 50 Euro) : 209 € + 225 € (bilet avion, transfer și transport autocar/minibus) . Tarif disponibil şi în varianta de transport individual (include serviciile de cazare şi asistenţă turistică locală); Nu se cumulează cu alte reduceri.

Hoteluri utilizate ȋn sezonul 2020:

 • Rouge et Noir 4*

*Ȋn sezonul actual, se va opta pentru aceleaşi hoteluri sau unele similare.

În această călătorie avem ocazia să descoperim: Roma – Tivoli – Cassino – Napoli – Pompei

E adevărat că Roma este orașul operelor de artă și al monumentelor, dar este și orașul în care vei mânca cea mai delicioasă pizza si cea mai traznita combinatie de gelato! Incearca inghetata cu salvie si zmeura, sau inghetata cu ricotta sau cu migdale si smochine… asa poti spune ca ai fost la Roma.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Circuit Roma la Citta Eterna

Circuit Roma la Citta Eterna

Tariful include :

 • Bilet de avion Bucureşti – Roma şi retur;
 • 4 nopți de cazare la hotel de 4*
 • 4 mic dejun;
 • Transfer hotel – aeroport- hotel;
 • însoţitor din partea agenţiei in primele 3 zile (după întâlnirea cu acesta în Roma), apoi asistenţă turistică. Pentru acest program nu se aloca numere de ordine in autocar.

Tariful nu include :

 • Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, taxe de oras* plătibile la hotel (circa 6€/pers./ zi), alte taxe şi cheltuieli personale.
 • Transport cu autocarul în Roma
 • Excursiile opționale, pentru minim 25 de persoane;
 • Asigurare Covid (storno + medicala).
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

Supliment de single 115 €
Reducere a 3-a persoană în camera 15 €.
Reducere copil 6-12 ani – 25 €, pentru cazare în cameră dublă cu 2 adulţi.

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

 • Avion