City Break Geneva Elvetia - 3 Zile

City Break Geneva Elvetia

Perioada: 10.12.2019 – 10.12.2020

Pret: 319 Euro / persoana / pachet

HOTEL ASTORIA 3*** este situat în inima orașului Geneva, cu vedere la gara Cornavin, aproape de cartierele de afaceri și de ONU, ICNUR, OMC și OMS. Conexiunea WiFi este gratuită.

Camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar și baie. În hol există un punct de internet gratuit.

Britannia Pub este unul dintre primele baruri tipic britanice deschise în Geneva. Personalul experimentat asigură o atmosferă relaxată, unde vă puteţi bucura de conversaţii plăcute şi de berea preferată, pe acorduri de jazz sau soul. Pentru masa de prânz sunt disponibile gustări.

Aeroportul Internaţional Geneva este la 15 minute cu trenul de Hotelul Astoria. Staţia centrală a autobuzului urban este vizavi de hotel, la gară.

La recepție, sunt disponibile bilete pentru parcarea din gară, cu o reducere de 40%.

Jet d’Eau se află la doar 1.000 m. Această fântână este foarte mare! Atât de mare, încât poate fi văzută din avion când zburați la 10 mii de metri înălțime!

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Geneva! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Geneva este un oras elvetian situat in extremitatea vestica a tarii, capitala cantonului omonim. Cu o populatie de 180.000 locuitori, este al doilea oras al tarii ( dupa Zurich) si primul din zona franceza. Geneva este situata pe malul celui mai mare lac din Europa – lacul Leman (lacul Geneva), situat la granita cu Franta, ofera multe oportunitati de a petrece in timpul liber, interesant fiind si ceasul imens din flori, aflat pe malul estic. Cadranul acestui ceas este ornamentat cu peste 6.500 de flori si simbolizeaza omagiul adus industriei de ceasuri din Geneva.

Informatii suplimentare la Pan European TravelCity Break Geneva Elvetia

City Break Geneva Elvetia

Tariful include :

  • 2 nopti cazare in camera dubla
  • mic dejun
  • Transport cu avionul TAROM pe ruta Bucuresti-Geneva-Bucuresti

Tariful nu include :

  • taxele de aeroport
  • taxa de oras
  • asigurarea medicala
  • asigurare storno

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Avion