Cocor Spa Hotel Mangalia - 6 Zile

cocor spa hotel mangalia

Cocor Spa Hotel Mangalia

Perioada sejur: 01.06 – 15.09. 2021

Pret: de la 1157 Lei pana la 1895 Lei/persoana/5 nopti  cazare cu demipensiune, pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Cocor Spa Hotel 4****situat la doar 50 de metri de plaja din stațiune , oferă facilități excelente pentru un sejur de neuitat.

Camerele hotelului au decor în culori calde, atmosferă calmantă și vedere frumoasă la grădină sau piscina în aer liber. Toate camerele oferă aer condiționat, Wi-Fi gratuit, minibar, cutie de valori și TV prin cablu. Cele mai multe camere au balcon.

Puteți să vă relaxați și să vă bucurați de efectele curative naturale ale mării și cadrului natural din jur. Pachetele spa individuale vă ajută să eliminați stresul, să simțiți efectele de detoxifiere și să redescoperiți frumusețea.

România este o țară interesantă de vizitat, indiferent dacă doriți să vă relaxați la unul dintre complexurile atractive sau să explorați cultura străveche, cu folclor și tradiții bine păstrate.

Plaja orasului Mangalia este acoperita cu nisip fin si se intinde intre plaja Saturn si digul de nord al Portului Mangalia. Latimea cea mai mare o atinge in centru, acolo unde are in jur de 120 metri. Faleza orasului margineste plaja si este folosita ca zona de promenada.

In ideea de a spori confortul turistilor, anumite sectoare de plaja sunt amenajate cu sezlognuri si umbrele. Siguranta in apa este asigurata de echipele de salvamari prezente pe plaja.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Cocor Spa Hotel Mangalia

Cocor Spa Hotel Mangalia

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla standard
  • Demipensiune

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual