Complex Cormoran Delta Dunarii - 6 Zile

complex cormoran delta dunarii

Complex Cormoran Delta Dunarii

Intrare la cazare in perioada: 01 Iunie 2021 – 30 Septembrie 2021

Pret: de la 1326 Lei pana la 1507 Lei /persoana/pachet 5 nopti cu demipensiune

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Complex Cormoran 3*** situat pe o insulă din Delta Dunării, complexul oferă piscine în aer liber, o zonă de relaxare cu saună şi un centru de fitness. Sunt disponibile 2 restaurante cu meniuri bogate, iar în cadrul proprietăţii puteţi degusta peşte proaspăt.

Toate camerele au aer condiţionat şi balcon. Fiecare cameră are un TV şi o baie privată cu duş, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite.

Proprietatea organizează transferuri cu barca de la Uzlina. De asemenea, sunt disponibile excursii, tururi cu barca la Marea Neagră, observarea de păsări, echitaţie şi pescuit, la un cost suplimentar.

Conexiunea WiFi este gratuită în zonele publice ale proprietăţii. Aeroportul şi gara din Tulcea se află la aproximativ 30 de minute de mers cu maşina de Murighiol, unde proprietatea poate organiza transfer cu barca, la un cost suplimentar.

Delta Dunarii reprezinta un ținut exotic, unde poți vedea peste 1830 de specii de copaci și plante, peste 2440 de specii de insecte, 91 de specii de moluște, 11 specii de reptile, 10 specii de amfibieni, 320 de specii de păsări și 44 de specii de mamifere, foarte multe dintre acestea fiind declarate specii unice și monumente ale naturi.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Complex Cormoran Delta Dunarii

Complex Cormoran Delta Dunarii

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla
  • Demipensiune
  • Asistenta turistica pe toata perioada sejurului

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual