Craciun Balchic 5 zile - 5 Zile

balchik-888094_1280

Craciun Balchic 5 zile

Perioada : 23.12.2020 – 27.12.2020

Pret: 1490 LEI /persoana/pachet.

Balcic a fost ca o piatră prețioasă neșlefuită ce a devenit un adevărat giuvaer al Coroanei în timpul domniei Reginei Maria: dintr-un colț sălbatic de natură scăldat în albastrul .adânc al mării, stațiunea a fost transformată de regină într-un adevărat manifesto .arhitectural interbelic și loc de întâlnire al cremei societății artistice.

Odată ajuns aici ai impresia că te plimbi printre filele parfumate ale unei nuvele care ai vrea să nu se mai termine: castelul reginei cu grădinile sale minunate, degustări de licori fine la cramele castelului, relaxarea la cel mai frumos hotel spa din zonă, petrecerea de Paște cu mâncăruri și muzici de soi, excursia la Nessebar (sit Unesco), sunt doar câteva din motivele de a petrece sărbătorile în Balcic.

Lighthouse Golf & Spa Hotel 5***** este situat într-o zonă frumoasă a oraşului Balcic de pe coasta Mării Negre. Proprietatea face parte dintr-un complex de golf, proiectat de celebrul jucător Ian Woosnam.

Hotelul oferă vedere la mare şi la unul dintre cele mai frumoase peisaje din regiune. Este situat aproape de reşedinţa clubului, de academia de golf şi de drumul care duce la plajele cu nisip.

Hotelul Lighthouse oferă camere, suite şi apartamente penthouse, unele dintre ele având piscină privată. Toate unităţile de cazare au dotări moderne, aer condiţionat şi balcon.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Craciun Balchic 5 zile

Craciun Balchic 5 zile

Zi 1
Miercuri, 23.12: București – Cap Kaliakra - Balcic (aprox. 250 km)

Zi 2
Joi, 24.12: Tur de Balcic

Zi 3
Vineri, 25.12: Răsfăț la spa - Petrecere de Crăciun

Zi 4
Sâmbătă, 26.12: Nessebar (aprox. 290 km)

Zi 5
Duminică, 27.12: Balcik – Ruse – București (aprox. 310 km)

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Autocar