Craciun Cabanele Livada Borsa Maramures - 5 Zile

cabana livada maramures

Craciun Cabanele Livada Borsa Maramures

Perioada sejur: 23.12 – 27.12.2020

Pret: 14.000 Lei /14 persoane /4 nopti cazare, pensiunea se inchiriaza integral

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Cabanele Livada , de Crăciun scapă puțin de agitație și sărbătorește împreună cu prietenii și familia , locul perfect pentru un Crăciun ca în povești.

Cabanele Livada vă stau la dispoziție în perioada 23.12 – 27.12 și au două unități de cazare cu o capacitate totală de 14 persoane. Cabana cea mare dispune de 5 dormitoare, 4 băi, bucătărie și un living foarte spațios cu șemineu. Cabana mai mică are 2 dormitoare, 2 băi, living cu șemineu și bucătărie. Cabanele de asemenea vă pun la dispoziție loc de grătar și ciubăr.

Maramureşul are o reţea complexă de marcaje forestiere şi de cărări marcate ,care oferă privelişti minunate ale satelor şi ale peisajelor incredibile-lacuri mici, cascade, peşteri, rezervaţii naturale, faună rară. Există în această zonă numeroase locuri istorice, muzee şi care memoriale.

Faima regiunii se datorează mai ales monumentelor arhitecturale tradiţionale, peste 200,perfect păstrate până în prezent. Toate acestea sunt pentru locuitori parte din viaţa de zi cu zi case tradiţionale încântătoare, porţi minunate din lemn, cunoscute peste tot în lume, biserici frumoase din lemn, cu turnuri care parcă ating cerul.

Zona Maramureş este cunoscută pentru costumele sale populare, pentru covoare, pentru obiectele din lemn, pentru clopuri (pălăriile din paie ale bărbaţilor),pentru olărit şi în pictura icoanelor pe sticlă şi lemn.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Craciun Cabanele Livada Borsa Maramures

Craciun Cabanele Livada Borsa Maramures

Tariful include :

  • 4 nopti cazare
  • Fara masa
  • Se închiriează integral.

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual