Craciun Hotel Apollonia Brasov

hotel apollonia brasov

Craciun Hotel Apollonia Brasov

Perioada:23.12-26.12.2020

Pret/persoana/noapte: 32 Euro.

Hotel Apollonia 3***

Situare: Hotelul Apollonia, recent renovat, oferă oaspeţilor săi camere confortabile, moderne, .cu toate facilităţile de care aveţi nevoie şi o locaţie excelentă, în centrul .istoric pentru ca vizita în oraş să fie o experienţă de neuitat.

Cu o dimensiune cuprinsă între 16 şi 25 de metri pătraţi, camerele duble sunt pregătite pentru ocupare de către una sau două persoane şi au două paturi individuale. Pot fi ocupate de una sau două persoane, dispun de paturi individuale (1x2m) şi baie cu duş.

Camerele triple sunt formate din dormitor + canapea extensibila. Poate gazdui pana la 3 persoane fara costuri aditionale.

Cu spaţii generoase de până la 40 m2, apartamentele pentru 3 persoane dispun de un dormitor, living şi baie cu cabină de duş. Ideal pentru familii mici.

Concepute pentru grupuri de prieteni și familii, apartamentele pentru 4 persoane, au două dormitoare cu două paturi individuale și o baie cu duș.

Suita, o cameră foarte specială decorată în lemn, cu un pat king size, jacuzzi și saună, ideală pentru escapade romantice.

Facilitati: telefon international, minibar, internet gratuit in camera si wireless in spatiile publice, room-service, supraveghere video in spatiile publice si exterior, parcare interioara, baie cu dus in toate camerele, incalzire centrala, climatizare in spatiile publice, seif receptie.

Contra cost se oferă următoarele servicii: curierat, doctor si dentist la cerere, servicii de masaj la cerere, check-out întârziat, transport auto

Atractii in zona: Pe lista destinațiilor turistice din centrul istoric al Brașovului fac parte și Piața Sfatului, unde se găsesc

Casa Sfatului, Muzeul Județean de Istorie și în imediata apropiere, Poarta Ecaterina, Poarta Schei și Prima Școală Românească.

Este permisa prezenta animalelor de companie achitand o taxa suplimentara de 15 euro / animal.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Craciun Hotel Apollonia Brasov

Craciun Hotel Apollonia Brasov

Tariful include :

  • cazare in camera dubla
  • Mic Dejun

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Alte mese decat cele mentionate
  • Alte taxe sau cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual