Craciun Hotel Cerbul Borsa Maramures - 5 Zile

hotel cerbul borsa

Craciun Hotel Cerbul Borsa Maramures

Perioada sejur: 23.12-27.12.2020

Pret: de la 602 Lei /persoana/pachet 4 nopti cazare .

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Cerbul 3*** oferă camere cu Wi-Fi gratuit şi un restaurant à la carte care serveşte delicatese tradiţionale preparate din ingrediente proaspete locale. Acesta este la 50 de metri de pârtiile de schi din Borșa.

Toate camerele izolate fonic au balcon privat cu vedere panoramică la natură. Fiecare cameră oferă birou şi TV cu ecran plat, cu canale multilingve prin cablu.

Oaspeţii pot lua masa în aer liber pe terasa , dotată cu facilităţi de grătar. O băutură caldă sau un aperitiv, pot fi savurate la barul hotelului.

Hotelul se află la 30 km de Gara Vişeul. La cerere poate fi organizat un serviciu de transfer la atracţiile din apropiere (se pot aplica taxe suplimentare).

Maramuresul este o regiune rurala idilica, care a pastrat cu mare grija cultura, traditiile si stilul de viata al taranului din vremuri trecute.

Maramureşul are o reţea complexă de marcaje forestiere şi de cărări marcate, care oferă privelişti minunate ale satelor şi ale peisajelor incredibile-lacuri mici, cascade, peşteri, rezervaţii naturale, faună rară. Există în această zonă numeroase locuri istorice,muzee şi care memoriale.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Craciun Hotel Cerbul Borsa Maramures

Craciun Hotel Cerbul Borsa Maramures

Tariful include :

  • 4 nopti cazare in camera dubla
  • Masa in ziua de Craciun ( mic dejun si pranz cu produse traditionale )
  • Plimbare cu Mocanita

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual