Craciun Viena Autocar - 6 Zile

Craciun Viena Autocar

Data de plecare: 22 Decembrie 2020

Pret de persoana in camera dubla/tripla. ATENŢIE!   LOCURI LIMITATE!

PRET STANDARD PLUS (Reducere 20 Euro) : 255 Euro + 95 Euro (transport  autocar). Avans 25 % la inscriere; Diferenta de plata cu 21 de zile inainte de data plecarii; Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala); Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

PRET PELLERIN PLUS : 275 Euro + 95 Euro (transport  autocar). Oferta valabila pentru primele locuri in autocar, incepand cu bancheta a doua;  Avans 25 % la inscriere; Diferenta de plata cu 21 de zile  inainte de data plecarii.

Crăciun ȋn paşi de vals la VIENA. În această călătorie avem ocazia să descoperim: Viena – Abatia Melk – Stațiunea Mariazell –  Budapesta

cazarea la EventHotel Pyramide 4****

Palatul Schonbrunn: Loc plin de istorie și frumusețe, fostă reședință imperială de vară în stil rococo vă asteaptă să îi descoperiți secretele bine păstrate în cele 141 de camere. Palatul și grădinile ilustrează gusturile, interesele și aspirațiile monarhilor din familia Habsburg.

Abatia Melk  + Mariazell (opțional): În limba germană Stift Melk, a fost sursa de inspirație pentru Umberto Eco în romanul „Numele Trandafirului”. La Mariazell dacă ajungeți, treceți pragul bisericii care adăpostește icoana Maici Domnului („Magna Mater Austriae” – Mama cea Mare a Austriei), adusă aici în anul 1157.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Senior Voyage Tinutul Secuiesc

Craciun Viena Autocar

Zi 1
București – Budapesta (~830 km)

Călătoria noastră începe din cea mai modernă autogară din România – Autogara Centrală – București, la ora 6.30 dimineața. Ca să mai omorâm timpul, gonind prin Puszta maghiară , câmpia întinsă și monotonă din estul Ungariei, ne amintim de faptul că deliciosul gulyas este invenția păstorilor unguri care își pășteau cirezile în această regiune. Înainte de a ajunge în Budapesta, peisajul se mai animă cu dealuri împădurite și sate pitorești. Sosire si cazare la Budapesta.

Zi 2
Budapesta- Viena (~240 km)

Jó reggelt! (Bună dimineața!) Pornim motoarele, dimineața devreme, după micul dejun pentru a descoperi capitala Austriei, Viena, ce a fost vreme de secole centrul Imperiului Habsburgic. Acest oraș ne va impresiona cu clădirile sale construite în stil baroc și obiective turistice de mare interes. Intrăm în atmosfera fostei capitale imperiale parcurgând într-un scurt tur panoramic cu autocarul: Ringstrasse, Piața Maria Tereza, Parlamentul, Primăria, Palatul Hofburg, Opera.
Vă invităm la o plimbare spre Piața Primăriei (Rathausplatz) unde se organizează celebra Piață de Crăciun.

Zi 3
Viena - Abatia Melk - Stațiunea montană Mariazell (~320 km)

Guten morgen! (Bună dimineața!) După servirea micului dejun veți avea timp liber la dispoziție și posibilitatea de a explora individual orașul Viena și Piața de Crăciun, sau vă propunem excursia opţională la Abatia Melk , situată pe un deal cu vedere la Valea Wachau a Dunării, pe drumul ce leagă Viena de Linz. Abatia din Melk , capodoperă a epocii barocului, fondată în anul 1089 face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO.

Zi 4
12 Viena si Concertul de Craciun de la Palatul Hoffburg

Dupa micul dejun ne incepem ziua cu vizita fostei resedinte imperiale de vara a Habsburgilor, Palatul Schonbrunn, care ne va impresiona cu maiestuoasele incaperi, mobilate in stil roccoco. In anul 1996 Palatul si gradinile sale au fost trecute pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

Zi 5
Viena - Budapesta (~240 km)

Pornim la drum, lăsând în urmă tărâmul de poveste oferit de capitala Austriei, următorul nostru popas fiind fascinantul oraș Budapesta. Ajunși aici admirăm într-un scurt tur panoramic cu autocarul: Parlamentul, Basilica Sf. Ştefan, Podul cu Lanţuri, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matyas.

Zi 6
Budapesta – București (~830 km)

Plecăm din Capitala Ungariei, senzațiile și amintirile zilelor petrecute împreună ne dau motive suficiente să facem planuri pentru următoarele destinații, să arătăm cele mai frumoase “capturi” cu telefoanele mobile și să ne gândim cu bucurie la Sărbătorile ce urmează. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

Pretul include:

  • transport autocar clasificat 2-4*;
  • 5 cazări la hoteluri de 3*-4*;
  • (cazare Viena – EventHotel Pyramide 4* / similar)
  • 5 mic dejun ;
  • Ghid însoțitor din partea agenției pe traseu.

Pretul nu include:

  • • Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
  • • Excursiile opționale pentru minim 25 persoane
Expand/Inchide
Excursii optionale:

• Concert de Crăciun (se achită la înscriere) – 60 euro/pers.
• Abatia Melk și Mariazell 35 euro/pers.
• Crama Borkatakomba (cină tradițională) – 35 euro/pers

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul: